Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop z maluchem w Rabce Zdrój

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś urlopował się może w Rabce z niemowlakiem i może polecić jakieś ciekawe miejsca lub sposoby spędzania czasu w Rabce i okolicach?

Gość gość
teraz po sezonie w Rabce umrzesz z nudów, poza tym w okresie grzewczym, kiedy ludzien zaczynaja palic w piecach w Rabce powstaje utrzymujący się kilka miesiacy-do wiosny smog-Rabka leży w dolinie, czesto jest tam bezwietrznie, pediatrzy odradzaja pobyt w Rabce w misiacach jesienno-zimowych odradzam, latem jak najbardziej teraz to porazka

Gość gość
To mnie zmartwiłaś :( Jedziemy za tydzień, więc jeszcze nie powinno byc tak zle z tym smogiem. ?

Gość gość
zgadzam sie z osoba wyzej, jest bezwietrznie i juz wisi wszystko w powietrzu, sama jestem alergikiem i miesiace od wrzesnia do marca to dla mnie masakra.

Gość gość
aha, nie dopisalam ze meiszkam w Rabce :)

Gość gość
A my już zapłaciliśmy zaliczkę za noclegi, więc niestety za późno na zmiany :( Cóż, najwyżej zrobimy sobie więcej wypadów w okolice tatr. ALe może jednak polecisz jakieś miejsca w Rabce?

Gość gość
a o jakie miejsca ci chodzi? jest park, mała tężnia w parku, pare knajpek, ale juz po sezonie wiec czesc zamknięta, jest rabkoland, powinien jeszcze we wrzesniu dzialac, ale nie jestem pewna fajny jest skansen lokomotyw w chabowce i to tyle poza tym rabka to tylko jako baza wypadowa w tatry i nic poza tym

Gość gość
Jedziemy z malutkim dzieckiem, więc nastawiamy się głównie na spacery. Chcielibyśmy w miarę możliwości coś z mężem zobaczyć ciekawego. Mamy w planach Chabówkę, Rabkoland (choć podobno zamknęli oba muzea :( ), termy (tylko jeszcze nie wiemy które), 1 dzień z Zakopanem. Narazie tyle z pomysłów. Myślałam, że pospacerujemy po Rabce, ale skoro powietrze jest kiepskie, to mija się z celem.

Gość gość
termy to macie w bialce tatrzanskiej najblizej

Gość gość
W Białce, w Bukowinie i w Szaflarach - a propos, może się orientujesz, które są najlepsze. Ale pod kątem wypadu z niemowlakiem :)

Gość gość
Rabkoland dla dzieci jest ogólnie świetną opcją, bywamy tak co jakiś czas i jest tam po prostu coraz lepiej! W tym roku wiele nowych atrakcji, cały czas dobre ceny, karuzele, ruchome figury itd. są świetne! teatry też ogromnie miło zaskakują!

Gość gość
haha, każdy maluch na pewno z rabki i oczywiście rabkolandu będzie zadowolony :D wiele razy słyszałam, zę jeżeli chodzi o polskie parki rozrywki, to jak najbardziej jest to nr 1. Zwłaszcza, że podobno z roku na rok dzieje się tam coraz więcej a ceny są bardzo ok

Gość gość
ej, no chyba nie bez przyczyny raboland jest uważany obecnie za chyba najlepszy park rozrywki w polsce - tak gdzieś przynajmniej czytałam. Sami byliśmy rok temu i było super, a teraz podobno jest jeszcze więcej atrakcji i wgl!

Gość gość
Jak rabka zdrój to koniecznie rabkoland trzeba odwiedzić, świetny park rozrywki i młodsze dzieci na pewno się tam bez problemu odnajdą. Chociaż i ze starszymi raczej nie będzie problemu. W tych okolicach to chyba największa atrakcja :D