Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie teraz zdac prawko pytajnik

Polecane posty

Gość gość

czy lepiej poczekac? slyszalam, ze testy teraz sa bardzo trudne.. czy jest szansa zmiany na lepsze w najblizszej przyszlosci? czy jedynie na gorsze? mam 26 lat, pojecie o jezdzie i samochodach zerowe, bo w rodzinie nigdy nie mielismy... zdawac teraz czy poczekac? a moze w ogole sobie odpuscic?

Od nowego roku ma być ujednolicony zestaw 1200 pytań na cały kraj. Do tego chcą wyrzucić te najdurniejsze pytania, więc jest nadzieja, że będzie łatwiej.

Gość gość
czyli jakbym sie zapisala teraz to bedzie mnie obowiazywac juz ta nowa wersja czy jeszcze stara?? i jakbym zdawala wnowym roku?

"30.08.2013, 09:14 W 2014 r. powstanie jeden system i jedna baza pytań do egzaminów teoretycznych na prawo jazdy. W ciągu miesiąca ma powstać konsorcjum, które we współpracy z ekspertami resortu transportu, będzie za to odpowiadało. (...) - Do 23 września powstanie konsorcjum ITS i PWPW, które w całym kraju obsłuży proces egzaminowania kierowców w oparciu o system teleinformatyczny PWPW oraz bazę pytań ujednoliconą przez ITS i zweryfikowaną przez ekspertów MTBiGM - poinformował w czwartek PAP zastępca rzecznika prasowego PWPW Marcin Kaleta. (...) Zmiany mają zostać wdrożone do końca listopada 2013 roku, tak aby od przyszłego roku wszystkie Wojewódzkie Ośrodki Ruchu Drogowego mogły przeprowadzać egzamin na prawo jazdy z wykorzystaniem jednolitego systemu teleinformatycznego oraz jednolitej bazy pytań egzaminacyjnych. Ta ostatnia ma być zatwierdzona przez resort transportu." x x http://regiomoto.pl/portal/prawo-jazdy/egzaminy-na-prawo-jazdy-bedzie-jedna-baza-pytan-do-testow

Gość gość
dzieki:) czyli kiedy moge sie zapisac najwczesniej??

Gość oliwka111656
zapisuj sie smialo ja zdalam testy w tym roku za 1 razem :)) to bylo w kwietniu, teraz sie juz ustabilizowalo, pytania wcale nie sa takie trudne wystarczy przysiasc i porobic testy z plyty image czy jakos tak ,, wiekszosc z tej plyty jest na tescie p-anstwowym :)))

Gość gość
faktycznie teraz nie jest trudno ...

Gość gość
ja zdałam testy w lipcu za drugim razem.Spokojnie,nie jest trudnobo te pytania marz na plycie.gORZEJ Z JAZDA.POJUTRZE PODCHODZE PIATY RAZ.