Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy starszy facet mówi Kocham Cię

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Odpowiedzcie mi n pytanie. Otóz w pracy pewien duzo starszy Pan Powiedział mi Kocham CIę. Spojrzałam na niego a jemu jakby się głupio lekko zrobiło.Co tym myślec?

Gość gość
Tak mówisz? On jest duzo starszy ode mnie. Ma dzieci starsze ode mnie. Nie raz mnie tak podbierał i mówił jaka to jestem ładna i inteligentna...

Gość gość
ja tam nie wierze w platoniczne "kocham cie" prawdziwe kocham cie może być tylko jeśli dwoje ludzi cos do siebie ma..miało..jakiś kontakt związek choćby niedługi...od samego patrzenia na kogos prawdziwe love nie powstanie

Gość gość
starsi panowie lubią młode siksy...

Gość gość
autorko tematu, czy on mówił Ci ze masz zgrabne nogi, fajne cycki i pupe, śliczną buzie? - faktycznie coś takiego mówił. A czemu pytasz??

Gość gość
ile on ma lat a ile ty?

Gość gość
ale łapać za nic mnie nie łapał

Gość gość
duża różnica wieku jest miedzy nami, a nawet bardzo duża. NIe wiem dokładnie ile On ma lat

Gość gość
No to raczej na to niech nie liczy. Kiedyś mi nawet powiedział, żeby zachowywała sie jak prawdziwa kobieta a nie jak dziecko...

Gość gość
chce cie bzyknąć i tyle a wie że małolata na takie "kocham cie" poleci :) tak jak ty teraz masz dylemat... i prowadzisz wewnętrzną dyskusje a może to prawdziwe uczucie a jestem tolerancyjna itd.

Gość gość
Dokładnie... jestem teraz wewnetrznie rozdarta i zastanawiam się czy to może nie jest prawdziwie uczucie. Zawsze lubił ze mną pogadac i w ogóle... On myśli, że mam chłopaka

Gość gość
nie wiem czego on ode mnie chce koleżanka mi mówiła ze zgodzila się z nim na figlowanie to jemu nawet nie stanął siusiak - OKROPNA PODSZYWA PODE MNIE!!!!!!!!! Ludzie po co się podszywacie pod kogoś??????

Gość gość
a czego on moze chceiec?odskoczni od zony i dzieci,w domku ugotowane,posprzatane,spokoj,to mysli jak oderwac sie od codziennosci i wyrwac na chwile mlodke,a ze ty sie trafilas to nawija makaron na uszy,bo przeciez nie odejdzie od zony a rozerwac by sie chcialo

Gość gość
W sumie masz racje, taka prawda... E tam okropny dziad i tyle tylko mi w głowie namieszał....

Gość gość
nie masz faceta, że tak się tym star****m interesujesz? :P

Gość gość
Raz w żartach obiecałam mu ze wejdzie we mnie jako pierwszy a on uwierzył,teraz się napala.- PODSZYW!!! no nie mam faceta, a starym sie nie interesuje, tylko pytam co o tym sadzicie, znaczy o tej sytuacji

Gość gość
Nie mam faceta, bo ten którego bym chciała nie zwraca na mnie uwagi...:-(

Gość gość
Nie mam klientów,dam tylko temu jedynemu. - Ludzie czemu Wy się tak podszywacie???? czy To taki zabawne, bo dla mnie to irytujące

Gość gość
Ale wiecie co On czasami do młodych chłopaków mówił: spójrz jaka ładna dziewczyna, albo spójrz jaka nóżka, więc już sama nie wiem o co mu biegało...

Gość gość
jest tzw erotoman-gawędziarz