Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko dojde do siebie po zerwaniu

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Byliśmy razem dwa lata. Bardzo go kochałam. Powiedział mi 2 dni temu, że nie planuje życia ze mną (on ma 36 lat, ja 10 mniej) i nie mam co liczyć na ślub etc. Po prostu nie jestem jego wymarzoną kobietą. Wyprowadzam się z końcem miesiąca, mimo tego, że powiedział, że mogę zostać. Nie chcę marnować na niego życia. Jak długo dochodziłyście do siebie po rozstaniu? Ja co chwilę popłakuję, jestem mega rozczarowana, czuję że mnie oszukał i ukradł dwa lata. ile to będzie trwało?

Gość gość
bardzo szybko jak odwrocisz temat i podziekujesz opatrznosci ze to TYLKO 2 lata a nie 20

Gość gość
haha jeśli chodzi o 'siusiaka' byłam od 2 lat przekonana, że już innego niż jego nie zobaczę.. mam nadzieję, że nie popłynę za bardzo...

Gość gość
Weź się w garść dziewczyno , masz 26 lat całe życie przed tobą, dobrze ,że teraz ci to powiedział , a nie za 10 lat. Zajmij się sobą pokaż mu ,że stracił na własne życzenie super babkę.

Gość gość
rada goscia jest poy****a pojscie w strone "pokazania mu" czegokolwiek oznacza ze dalej bedzie cie z nim laczyta jakas wiez, tym razem kuuuurewsko toksyczna i nigdy sie z tego nie wyplaczesz

Gość gość
wiem, wiem. jest mi ciężko ale uniosę się honorem i wyprowadzę. już mnie nie zobaczy. moje pytanie to bardziej: jak długo będę trwać w takim letargu...??? moja przyjaciółka zerwała z chłopakiem (było między nimi źle, kłocili się, mordowali scenami zazdrości). niby nigdy tego nie żałowała - ale jednak tęskni za nim od dwóch lat..

Gość gość
nie chodziło mi ,żeby coś robiła specjalnie dla niego tylko dla siebie, a on przy okazji zobaczyłby ,że stracił kogoś cennego

Gość gość
ciężko mi będzie to zrobić, myślałam, że to już taki facet na całe życie... moja rodzina go lubiła, wszyscy razem ze mną czekali na pierścionek a nagle on się wycofał.. boję się, że już się tak nie zakocham, albo, że już nikomu nie zaufam.

Gość gość
To zależy od człowieka ile będzie dochodził do siebie po rozstaniu. Zależy też od sytuacji w jakiej sie znajdzie. Jeżeli np. pozna w niedługim czasie kogoś fajnego na swojej drodze to się szybciej odkocha. Można nawet całe życie kochać tęskniac za kimś czego Tobie nie życzę.

Gość gość
boję się, że nigdy sobie nie wybaczę tej straty i że zrobię sobie w głowie krzywdę sprawdzając kilka razy dziennie jego fb...