Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu byłemu podoba się ona

Polecane posty

Gość kelner z Rewala
skoro mu sie podoba to przeciez ON z nia bedzie a nie ty :D to z czym masz problem? :classic_cool:

Gość gość
ciekawe jak na prawde wyglada...

Gość gość
No jakby nie było, jest lepsza ode mnie Za nią pewnie ogląda się każdy

Gość gość
jakby sie tyle kasy mialo to kazda by mogla tak wygladac, wszystko sztuczne razem z rzesami

Gość gość
Nie sądzę, że każda... musiała być ładna przed operacjami. Poza tym jest wysoka, no i figura nie bierze się znikąd. Ja jestem szczupła, ćwiczę, ale nie mam świetnego ciała, a poza tym mam 158 wzrostu

Gość gość
wzrost to jedyna rzecz ktorej nie da sie poprawic. chociaz podobno juz nawet nadtym kabinuja

Gość gość
faceci to ciule... Ci którzy będąc w związku z kobietą gadają jej która to mu się podoba i jak nią jest zafascynowany owszem można powiedzieć że podoba mi się ta aktorka czy piosenkarka ale bez szczegółów bo to rani drugą osobę np. "chciałbym byś miała takie piersi czy pupę jak ona" bez sensu, albo bierzesz mnie chłopie taka jaka jestem albo z,...pier... na drzewo

Gość gość
Jak kobieta ma duże piersi albo ładne, pełne usta to zaraz musi się jakiś pasztet odezwać, że powiększone... Mózg sobie powiększ śmierdząca cipo!

Gość gość
piekna bo upiekszona, a ciekawe jakby bez tych operacji wygladala? haha paszczur pewnie , skorro robila operacje musiala sie sobie nie podobac, wiec wnioskuje ze byla brzydka