Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Butelki Avent natural pytanie o smoczki

Polecane posty

Gość gość

mam pewnien problem, mój synek ma skonczone 6 tygodni caly czas uzywalam butelki avent natural ze smoczkiem 0+ od jakiegos tygodnia zauwazylam że smoczek sie zatyka i nie leci mleko ! Musze potrzasnac butelka sama zobaczyc czy leci i wtedy dawac dziecku a czesto jest tak ze pije pije i znowu zatkane co sie dzieje? zmienilam mu smoczek na 1+ ale mam wrazenie że za duzo powietrza lyka :(

Gość gość
a czy odpowietrzacz nie jest zapchany? dobrze podajesz odpowietrzaczem do góry?

Gość gość
sorki o czym mówisz? nie wiem nawet :(

Gość gość
smoczek posiada odpowietrzacz taka dziurka w kształcie prostokąta malutka (akurat w tym konkretnym smoczku), poszukaj go. Wyciągnij smoczek z plastikowej otoczki moze lepiej ci bedzie to zauwazyc

Gość gość
no widzema z jednej strony i z drugiej takie kwadraciki wiec jak powinnam trzymac butelke? to ma znaczenie?

Gość gość
tak, ma wielkie znaczenie, najpierw to przepchaj jakąś wykałaczką czy czyms, pomasuj to w tym miejscu. trzymaj butelke tak żeby odpowietrzacze były jak najblizej noska dziecka

Gość gość
ale tego sie nie da przebic...

Gość gość
nie przebijaj, sprawdz czy tam jakis brud nie naleciał

Gość gość
Ale wtedy leci z nich strasznie :/

Gość Ekspert Philis AVENT
Witam. Chciałbym rozwiązać Pani problem, jednak aby udzielić pełnej odpowiedzi konieczna jest informacja których butelek Philips AVENT Pani używa (seria Classic czy Natural?). Proszę upewnić się jeszcze, czy uszczelka i zaworek w butelce są zamontowane zgodnie z załączoną instrukcją. Jeżeli będzie miała Pani dodatkowe pytania, proszę pisać bezpośrednio na adres: ekspert@philips.com. --- Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.