Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc_237

jak ja przeprosic i jeszcze zeby wybaczyla

Polecane posty

Gość gosc_237

witam, otóż mam taki problem: mialem kolezanke z ktora mialem sporadyczny kontakt, zbliżenie nastapilo rok temu na imprezie jeszcze przed nia spotkalismy sie gadalismy siedzielismy na lawce itp ja Jej powiedzialem o swojej niespelnionej milosci o ktorej w tatmej chwili nie moglem zapomniec, mowilem Jej to po2ch latach znajomosci ale sporadycznych kontaktow(wczesniej mialem okazje na samym poczatku jak tylko sie poznalismy jej to powiedziec ale nie bylem na to gotowy)..no i tego samego dnia wieczorem spotkalismy sie na imprezie, znowu przegadalem z nia w sumie cala imprezke na koniec gdy juz chcialem isc do domu tak sie zlozylo ze wyszla ze mna, na zewnatrz zaczelismy sie przytulac i zaczela mnie calowac ja Ją na tamtą chwile traktowalem tylko jak kolezanke do tego mialem w sercu niespelniona milosc o ktorej 4lata nie moglem zapomniec, nie byla trzezwa, nie chcialem z nia nic wtedy robic poprostu, wrocilem do domu ona na ta impreze nie zdazylem nawet dojsc gdy zadzwonil ze zaraz cos miedzy nimi będzie, ze kilka osob z imprezy pojechalo gdzie indziej miedzy innymi ten kolega ktory dzwonil i Ona, na 2gi dzien dowiedzialem sie ze sie calowala tylko z nim wtedy nic wiecej nieb ylo i rowniez tego dnia sie z Nia spotkalem tj dzien po tej imprezie..poszlismy na dlugi spacer..nic o imprezie poprzedniego dnia nie wspominalem..no i od tamtej pory mielismy juz super kontakt ja mieszkam w innym miescie ona zaczela studia w innym a mieszka tam skad i ja pochodze widywalismy sie jak przyjezdzalem do domu i Ona, dzwonilem do niej czesto, gadalismy po godzinie zeby nie bylo ze katuje itp to najpierw smsa daj znac to zadzwonie itd sama dawala znac, w koncu po pol roku jakos tak samo z rozmowy wyszlo ze odwiedzil bym ja w miescie tam gdzie studiuje , zgodzila sie..minelo moze z tydzien miala smierc kogos bliskiego z rodziny gdy dzwonilem to nie jest dobry czas powiedziala wiec zadzwonilem za tydzien, odebrala juz jakas inna od razu wyczulem po glosie ze jest cos nie tak, na pytanie ze tam przyjade odpowiedziala a po co ja ci potrzebna jestem, nigdy wczesniej nic nie zrobilem, nie dalem jej odczuc ze zaczyna mi na niej zalezec, gdzies po 2tygodniach skonczylo sie na tym ze napisalem jej ze moglem ja wtedy na tej imprezie zabrac stamtad i ze zrobilbym dla niej wszystko, wyszlo tak ze napisala mi ze nie chce sie juz ze mna kolegowac, ze czasy sie zmieniaja i nie chce mnie znac :/ ja przez przewrazliwienie po tej ponad 4letniej milosci niespelnionej napisalem jej duzo niemilych delikatnie mowiac rzeczy, zablokowala mnie na fb i zmienila numer, potem na wakacjach od kolegi ktory byl w rodzinnym miescie dowiedzialem sie ze sie mnie Ona boji potym co napisalem ze chodzi z gazem itp minal koljeny miesiac, okazalo sie zedala moj nr tel komus zaczely sie telefony z zastrz numeru, smsy z grozbami ze jesli cos jej zrobie to i mi sie stanie cos itd to tylko pogorszylo sprawe napisalem jej rzeczy okropne przeklenstwa , pisalem co kilka dni ze jje tego nie podaruje ze znajde ja tam gdzie studiuje itd itd..gdzies po3tygodniach napisala maila ze ..moze sie ze mna spotkac nie boji sie itd ja odp ze dobrze spotkajmy sie najwyzej ostatni raz ale zakonczy to jak dorosli ludzie, finalnie sama sie nie spotka przez to wlasnie co ostatnie jej pisalem potych telefonach i smskach od tego kogos co dala moj nr, w miedzy czasie dzieki niej zakonczylem ponad 4letnia niespelniona milosc przy okazji..po czasie zrozumialem jak bardzo mi na niej zalezalo, a teraz..nie moge nawet do niej zadzwonic na koniec napisalem ze juz nic nigdy jej nie napisze dostala kwiaty przez kogos odemnie wiecej na ta chwile nie moge zrobic..chce jechac i odnalesc ja w miescie gdzie studiuje jak tylko zacznie sie rok akademicki z kwiatami pasc na kolana i prosic by mi wybaczyla to co pisalem, by chociaz bylo jak wczesniej ze zawsze moglem zadzwonic itd..a moze mowic Jej prosto z mostu wszystko jak myslicie?tu jest pytanie moje,moze doceni to ze odnalazlem ja i wybaczy to co pisalem w oczy przeciez nic powiedziane nie bylo..jest jakas szansa?jak to rozegrac ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować