Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

jak wyglada

Gość gość
Zalezy ile masz lat i czy jestes dziewica. Bo jak jestes to mozesz miec badanie odbytem co nie jest przyjmne.

Gość gość
nie jestem dziewica, powyzej 20 mam

Gość gość
Na poczatu przeprowadzi z Tba wywiad typu, pierwsz miesiaczka, kiedy mialas ostania czy jestes atywna sexulanie itd.No wiec bedzie Ci kazal polozyc na fotelu ginekologicznym z rozlozonymi nogami na takich podporkach specjalnych. Wsadzi Ci delikatnie wziernik takie rozszerzadlo-to nie boli, lepiej jak jest plastikowy bo od metalowego jest takie dziwne uczucie bo jest zimny. Potem wklada palce w rewiczkach-tak sie bada szyjke, patyczkiem pobierze wymaz do cytologii-to tez nie boli. Ogolnie takie badanie nie boli tylko nie mozna byc spietym, wziazc to na luzaka.

Gość gość
a czy moze okreslic czy jestem plodna i moge miec dzieci?

Gość gość
Ubierz sie w tunike lub sukienke bo czasmi miejsce gdzie sie rozbiera a fotel ginekologiczny jest pare krokow od siebie zeby nie paradowac z golym tylkim. Ogolnie mialam juz wizyty u kilku roznych ginekologow i stwierdzam ze faceci sa delikatniejsi w tym badaniu. Ale jezli to Twoja pierwsza wizyta to mozesz sie wstydzic i lepiej isc do babaki.

Gość gość
ide do babki , nie wstydze sie, no nigdy nie bylam bo nie mialam powod, a chce sie teraz dowiedziec czy jestem zdrowa itd, bo staramy si eo bobasa

Gość gość
a czy moze okreslic czy jestem plodna i moge miec dzieci? ***************************************************** No na jedym badaniu plodnosci nie da sie sprawdzic. Najlpeiej by byo jakbys poszla w polowie swojego cyklu, czyli wtedy kiedy mozesz miec przewidziana owulacje. To na badaniu USG dopochwowym-tez nie boli lekarz Ci stwierdzi czy jestes przed czy po owulacji czy w trakcie-ze pecherzyk pekl. A masz jakies podejrzenia ze jestes nieplodna?

Gość gość
znaczy z obliczen kalkulatorem , w dni plodne si ekochalismy, poniewaz nigdy sama nie umil okreslic sobie kiedy mam te dni plodne, to bylo tydzien po okresie pare dn i z rzedu, i przestalismy pzred spodziewanym okresem, bylam pewne ze sie udało a tu nic, jedna kreska a okres sie pojawil jak w zearku, od 2 miesiecy sie staramy, wczesniej mialam rozlegulowany okres, teraz ide do gina za tydz i jestem tydz po okresie, to na usg za wczesnie by zobaczyc ?

Gość gość
tylko d****i chodzą do ginekologa, kobieta jak się szanuje to nie pozwoli żeby ktoś obcy ją TAM oglądał *********************************** Jakie myslenie ze sredniowiecza.

Gość gość
znaczy z obliczen kalkulatorem , w dni plodne si ekochalismy, poniewaz nigdy sama nie umil okreslic sobie kiedy mam te dni plodne, to bylo tydzien po okresie pare dn i z rzedu, i przestalismy pzred spodziewanym okresem, bylam pewne ze sie udało a tu nic, jedna kreska a okres sie pojawil jak w zearku, od 2 miesiecy sie staramy, wczesniej mialam rozlegulowany okres, teraz ide do gina za tydz i jestem tydz po okresie, to na usg za wczesnie by zobaczyc ?***************************************************** 2 miesiace to naprawde niewielki okres. Ogolnie oprocz sprawdzenia na USG dopochwowym owulacji moze Ci jeszcze zlecic wykonanie badan hormalnalnych z krwi. Ale mysle ze moze powiedziec ze to za krotki okres sie staracie. My z mezem sie stralismy 1,5 roku dopiero po pol roku mialam robione badania na plodnsc. Do kupienia w drgeriach i aptekach sa testy owulacyjne. Mozesz sprobowac. A noz pomoga. Albo zaczac mierzyc sobie temperature od pierwszego dnia cyklu i w dzien podwyzszonej oznacza owulacje.

Gość szanująca się kobieta
zachowująca się moralnie nie musi chodzić do ginekologa bo nie ma powodu, chodzą tylko puszczalskie co dają na lewo i prawo

Gość gość
ale koles czy kolesiowa jest pierdalnieta, lekarz jak lekarz, czy lekarz od sexualnych sprw czy lekarz od zebow czy od uszu to lekarz, badac sie powinno, zwlaszcza jak ktos sie stara o dziecko . kurcze ja nie mierzylam sobie nigdy, al zapytalam,bo niektorzy za 1 razem juz maja

Gość gość
szanująca się kobieta zachowująca się moralnie nie musi chodzić do ginekologa bo nie ma powodu, chodzą tylko puszczalskie co dają na lewo i prawo ********************************************* No na takim mysleniu to daleko nie zajedziesz. Jak jest cnotka niewydymka i wieczna dziewica to nie chroni Cie to od raka szyjki macicy. Takze gratuluje tego ze nigdy nie podziesz do gineologa.A szanujace sie kobiety to tez takie ktore uprawiaja sex z jednym partnerem.

Gość gość
hahah, Twoje marzenie ...... mozesz mojemu mezowi pozazdroscic buraku

Gość gość
kobieta ktora sie szanuje i nie daje kazdemu napotkanemu jak wy.. nie ma potrzeby chodzic do lekarza, bo zadna grzybica czy bakterie jej nie zagrazaja. a jak juz sie puscilas to siegnij po domowe sprawdzone sposoby. nasze babcie sobie tak radzily i sie umialy ze wszystkeigo wyleczyc. zadnych p**dopatrzów wtedy nie bylo. ale puszczalskie szmaty i d****i najpierw sie nar***aja ile wlezie i jak im malo atrakcji to jeszcze ida cipsko obcym pokazywac. pewnie was to podnieca zboczenice :o

Gość gość
ale ci ludzie sa pojechani, nie nigdy nie bylam i mam zamiar isc i dowiedziec sie czy wszystko jest wporzadku,ZAZNACZE NIE JESTEM SZMATA TYLKO STARAM SIE Z MEZEM O DZIECKO zasrany idioto

Gość gość
brukiew się odezwała . jakie marzenie ty suko ze smierdzącą kuciapą no idz to tego ginekologa niech się później z twojej kuciapy z kumplami nabija , jak to zwykło bywać wśród ginekologów

Gość gość
ide do kobitki jakbys chcial wiedziec, marzenie bo ci tam ch uj staje bo nie masz co wy r****c, a tutaj ludziom z nudow wjezdzasz hahaha, jaki burak!

Gość gość
kobieta ktora sie szanuje i nie daje kazdemu napotkanemu jak wy.. nie ma potrzeby chodzic do lekarza, bo zadna grzybica czy bakterie jej nie zagrazaja. a jak juz sie puscilas to siegnij po domowe sprawdzone sposoby. nasze babcie sobie tak radzily i sie umialy ze wszystkeigo wyleczyc. zadnych p**dopatrzów wtedy nie bylo. ale puszczalskie szmaty i d****i najpierw sie nar***aja ile wlezie i jak im malo atrakcji to jeszcze ida cipsko obcym pokazywac. pewnie was to podnieca zboczenice *********************************** Nawet dziewice moga miec raka szyjki macicy zrozum zacofana debilko/debilu. Moja kuzynka miala usuwanego jajnika w wieku 16 lat bo stwiedzono u niej raka na niem i byla wtedy dziwica. Takze gryuluje myslenia ze sredniowiecza dlugo pozyjesz nie badajc sie.

Gość gość
ja sie nie puszczam i zadnego raka nie mam! jedyna osoba jaka mnie zobaczy w tamtym miejscu bedzie moj maz!

Gość gość
czlowiek ma naje bane w glowie !!!!!! pojscie do lekarza to normalna rzecz

Gość gość
no znudów to może i tak ... prawda nudzi mi się w pracy aha do kobiety ??? to niech ci językiem na wymaz weźmie , mozże spodoby ci się to.... tylko umyj d*pppeę bo bedzie ci głupio jak jej język zjedzie z twojej burackej kuciapy na odbyt,, odyt nota bebe też przy okazji daj do wglądu,,,, bo chyba nadstawiasz sraki do walenia ???

Gość gość
juz skonczyles/as ? wypocinki juz wszuystkie ? na glowe sie lecz buraku

Gość gość
ja sie nie puszczam i zadnego raka nie mam! jedyna osoba jaka mnie zobaczy w tamtym miejscu bedzie moj maz! ****************** Zacofana debilko a skad wiesz ze nic Ci sie nie robi co lekarzem jestes?? Czy znchorem a z takim podejscie niezyciowym czy sredniwiecznym to nie wiem czy jakikolwiek normalny facet bedzie Cie chcial.

Gość gość
a odbyty tez nadstawiacie do ogladania? regularnie chodzisz do proktologa? w koncu d**y tez nadstawiasz do walenia a i bez tego mozna miec raka odbytu. jakos zadna zboczenica regularnie do proktologa nie chodzi sie badac. wiec przyznajcie ze to taka sciema i sie wygodnie zdrowiem zaslaniac a was to podnieca zboczone chore dewiantki!

Gość gość
pisac,że czlowiek chce isc do lekarza zbadac sie bo O DZIECKO SIE STARA Z MEZEM , to cie od puszczalskiej wyzwia , boze co za ludzie p**********i

Gość gość
k***a chcialam isc na 1 wizyte bo wczesniej nie bylam nigdy u ginekologa i tylko po to by sie zbadac przy staraniu o dziecko , a ty jepniety buraku lecz sie na glowe

Gość gość
a odbyty tez nadstawiacie do ogladania? regularnie chodzisz do proktologa? w koncu d**y tez nadstawiasz do walenia a i bez tego mozna miec raka odbytu. jakos zadna zboczenica regularnie do proktologa nie chodzi sie badac. wiec przyznajcie ze to taka sciema i sie wygodnie zdrowiem zaslaniac a was to podnieca zboczone chore dewiantki! *************************** Jestes stara cnotka niewydymka i od brkau sexu juz Ci na mozg padlo. Gratuluje zgorzknienia.