Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam propozycje pracy

Poszlybyscie do pracy w takich godzinach

Polecane posty

Praca od godziny 15 do 23-23.30 czasami niestety dluzej (nawet do 1-2 w nocy, ale to rzadko). Czasem konczy sie i o 22, wszystko zalezy od okolicznosci. Pensja dobra, praca w porzadku ogolnie. Tylko, ze maz pracuje od8 do 16-17 i bysmy sie w zasadzie mijali. Dziecko rano idzie do przedszkola, po poludniu odbiera je opiekunka czyli nie widzialabym sie z dzieckiem popoludniami w ogole. Mam 2 dni wolnego zagwarantowane co prawda w tygodniu, ale to tylko 2 dni. Niby wszystko mi pasuje tylko te godziny nie bardzo no, ale nie wiem czy szukac dalej czy zgodzic sie na propozycje tej pracy.

Gość wykladam chemie w supermarkeci
nie wiem ja pracuje na nocki przy wykladaniu towarow na polki.. wracam o osmej odprowadzam dzieci do szkoly i ide spac jak wracaja z mezem robimy wspolnie obiad :classic_cool:

Gość gość co nigdy nie ma dość
A mieszkacie w PL czy za granicą? Bo jak w PL to bym się zdecydowała skoro pensja dobra, u nas w kraju strasznie kiepsko na rynku pracy. Ale jak za granicą to na pewno znajdziesz coś innego w lepszych godzinach.

to nie jest praca na nocki, bo przewaznie konczylabym o 23 badz przed ale martwi mnie to ze z mezem i dzieckiem bym sie mijala

Gość gość
jakbym potrzebowalabym kasy to poszlabym, jesli nie to raczej nie

Nie mieszkam w PL dlatego zarobkow nie podalam, ale nie wiem czy znajde cos w tej branzy w normalnych godzinach, bo teraz pracuje od 6 do 15 i jestem wykonczona

Gość gość co nigdy nie ma dość
Aha, to wiesz co, może jednak weź tę pracę, pewnie te późniejsze godziny są bardziej zgodne z twoim rytmem dobowym (jesteś pewnie sową a nie skowronkiem), będzie ci duuuuuużo łatwiej wszystko ogarnąć, a czas spędzicie razem z rodziną w dni wolne, nie szkodzi że tylko 2 dni w tygodniu, to mogą być 2 naprawdę piękne dni.

Gość gość
Ja bym brala, do tej pory pracowalam ja na 2 zmiane, maz na pierwsza i bylo ok. Od lipca mam inna prace, mezowi zmienili grafiki i tydzien on ma na rano, ja popoludnie, tydzien na odwrot. Da sie przezyc. Tylko u mnie taki minus, ze wszystkie soboty w pracy plus niedziele 2 w miesiacu, wolne mam wtedy w poniedzialek.

Gość gość
gdybym mnie cisnęło to bym wzięła, natomiast w innej sytuacji nie, mężowi ani mnie ani dziecku nie pasowałoby po prostu tak rzadkie widywanie się. Ale to naprawdę zależy od sytuacji.

nie mam sytuacji podbramkowej, moglabym nawet w ogole nie pracowac, ale chce, bo lubie to co robie i nie po to sie staralam tyle wypracowujac sobie obecna pozycje by teraz siedziec w odmu.Najbardziej bym chciala pracowac tak max do 18, ale nie wiem czy by mi sie gdzies udalo znalezc taka zmiane bo pracuje w okreslonej branzy

Gość gość
Ja pracuje od 13 do 21, maz od 6do 18, dziecko do 13 jest ze mna a potem do 18 z babciami. Jak zwolni sie w pazdzierniku miejsce w przedszkolu to bedzie chodzilo od 8 do 15. Mam dwa dni wolnego w tygodniu.

Gość gość
Ja mam podobnie- trochę później zaczynam ale mniej więcej tak kończę, ale dziecko jest ze mną w domu (2,5 roku), i mąż pracuje różnie, więc w ciągu dnia mamy kiedy mieć czas dla siebie. W takiej sytuacji jak pisałaś raczej bym się nie zdecydowała jednak, dziecka praktycznie bym nie widziała... Lepiej chyba czegoś poszukać wtedy kiedy dziecko jest w przedszkolu.