Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekpytek19

Ona już nie kocha

Polecane posty

Gość janekpytek19

Witam, mam 21 lat , moja dziewczyna 20, jesteśmy ze sobą 3 lata, jest nam cudownie, w życiu nie czułem sie lepiej, znajomi uważają że na nasz wiek i wogóle jesteśmy bardzo dojrzali świetnie do siebie pasujemy, od 3 miesięcy zaczeło się .. jest fotografem na dyskotece, poznaje dużo nowych facetów, mamy czas dla siebie tylko pare godzin w piątek i niedziele, w soboty pracuje w tym klubie.. w tygodniu szkoła.. zaczeła się odemnie oddalać , ma nowe przyjaciółki które najwyraźniej dobrego jej nie radzą tylko nakręcają przeciw mnie, od 2 miesięcy robi co chce , nieobchodzi jej moje zdanie, gdy ma czas na weekendzie to cały czas do kolezanek, w miesiącu spotkamy się 4-5 razy a mieszkamy od siebie 2-3km, czy już jej nie zależy? totalnie mnie olewa, nie pisze pierwsza , nie dzwoni, podejrzewam że jak bym przestał sie odzywac to by ją nic nie interesowało co sie dzieje, daje jej wszystko co chce, żeby było jej jak najlepiej ale widzę że zaczołem za dużo pozwalać i tak to się skończyło, co mam zrobić teraz? : ((( PS: Jeżeli wystąpiły błędy ortograficzne bardzo za to przepraszam ale pisane na szybko z telefonu ..

Gość janekpytek19
Bardzo proszę o jakąś porade..

Gość gość
Ale z ciebie ciota

Gość gość
hej, najwidoczniej dziewczyna ma złe towarzystwo. powinenes po mesku wyjasnic jej swoje rozterki i postawić sprawę jasno jak ma się w stosunku do ciebie zachowywać. widocznie koleżaneczki zaczely ja nakrecac przeciwko tobie.

Gość gość
współczuje Ci opisanej sytuacji. wiem jak się czujesz... jestem kobieta a mój facet również jest uparty czasami tez mam wrazenie jakby miał nasz związek gdzies..siedzi za granica mi bez oporów potrafi powiedzieć ze jest zajęty a jakiś ziomek przyjdzie do niego żeby mu naprawil telefon w trakcie naszej rozmowy to jemu nie potrafi powiedzieć ze jest zajęty rozmowa ze mna. wkurza mnie to niemiłosiernie...

Gość gość
Nie obraz sie, ale do mężczyzny to ci jeszcze dużo brakuje. Ktos napisał ciota i niestety muszę sie z tym zgodzić. Pokaz jej ze masz jaja, zacznij ja traktować tak jak ona ciebie. Jesli poczuje ze cię traci, na pewno zawalczy. A jesli ty na sile będziesz ja trzymał to nic Z tego nie będzie. Postaw jej jakiś warunek, niech sie zacznie ciebie bać, kobiety lubią takich facetów, bo to facet ma rządzić.

Gość gość
powiedz jej ze tak nie bedzie i ze jak ja wciaga nowe inne zycie to zeby zdecydowala, bo nie bedziesz sie czul jak piate kolo u wozu. nie pusz i nie wydzwaniaj, moze przemysli, a jak nir to tez nie mw czego zalowac :)

Gość janekpytek19
jak postawiłem i się z nią spotkałem jej wygarnołem wszystko i ze dalej tak nie bedzie ze jak ona mnie traktuje to ja ją tak samo , popłakała się i wyszedłem potem niby było lepiej martwiła sie o się do niej nie odzywalem olałem ją i to zaczeła przeżywać i sie interesować mną, i szkoda mi się jej zrobiło to znowu byłem taki łaskawy, i po kilku dniach to samo co wcześniej

Gość gość
Czyli masz przykład ze takie traktowanie działa. Przyjdzie taki dzień ze ona zrozumie swoj błąd. Ale od tej pory zachowuj sie jak facet. Nie żal sie do niej, nie mów jak ci zle. Powiedz ze nie życzysz sobie takiego zachowania i jesli sie nie zmieni to koniec. Musisz ja porządnie wysteaszyc, bo człowieka docenia sie dopiero po jego stracie.