Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alsev4

TRĄDZIK

Polecane posty

Gość Alsev4

Tak więc. Jestem młoda. Mam 14 lat, od dwóch latach zmagam się z trądzikiem. Przez rok chodziłam do dermatologa. Oprócz faszerowania się antybiotykami i wydawania na nie 100 zł co miesiąc nic z tego nie wynikło. Stosowałam bardzo dużo preparatów, robiłam parówki w zasadzie wszystko. Mam już tego dosyć dlatego proszę o pomoc. Została mi jeszcze kosmetyczka do której zamierzam się wybrać, jednak chciałabym się dowiedzieć czy warto i na jaki zabieg do niej iść. Nie wiem czy ma to wpływ czy też nie ale nie mam regularnych okresów to znaczy miesiączkuje od 2 lat, ostatni okres miałam 2 miesiące temu. Proszę o pomoc bo jestem załamana :(

Gość gość
Kup sobie alkalark ,pij regularnie a zobaczysz efekty już za miesiąc

Gość Seraphinka1
Dziewczyno jedyne co cie poratuje to dobry ginekolog badania hormonalne i tabletki mam 23 lata i mam dokladnie to samo walcze ztym cholerstwem juz tyle czasu

Ale ona ma 14 lat! Wiadomo, że cykl dziewczyny, która zaczęła niedawno miesiączkować lubi płatać różne figle. Trzeba dac czas organizmowi, żeby sam uregulował gospodarkę hormonalną, tym bardziej, ze ma miesiączkuje dopiero od 2 lat. Błędem by było tu od razu faszerować ją tabletkami.

Gość gość
Ja wzięłam 5 serii antybiotyku, o maściach, innych pastylkach i zabiegach kosmetycznych nie wspominam nawet, bo tego zliczyć nie jestem w stanie, dopiero tabletki anty pomogły. Mam 21 lat, a trądzik od 11r.ż.

Gość gość
IZOTEK - pókiś młoda i nie planujesz rodziny ani zanim blizny ci się nie porobiły, potem nawet jak wyleczysz trądizk to blizny zostaną, moja przyjaciółka walczyła z trądizkiem od 13 roku życia, teraz ma 30 lat i dopiero pozbyła się syfów dzięki IZOTEKOWI, gdyby to zrobiła wtedy jako 13 latka uniknęła by wielu blizn na twarzy