Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadzwyczajny apetyt na słodycze

Polecane posty

Gość gość

ostatnio coraz więcej jem slodyczy nigdy nie miałam takiego problemu ale jak nie zjem po prostu źle się czuję i moja głowa jakby miała wybuchnąć nie jestem w ciąży czy to może byc objaw jakieś choroby

Gość gość
Im więcej wcinasz słodkiego tym bardziej organizm go potrzebuje ( to ma związek z grasicą ) Lepiej zastąp to suszonymi śliwkami albo zrezygnuj wcale ( ja nie jem od 17 lat a wcinałam duuuużo ) Lekarka przepisała mi wtedy Fibercrome ( nie wiem czy jeszcze jest dostępny ale tych chromów jest trochę na rynku ...

Gość gość
ale to bardzo trudne żeby to odstawić niby silna wola ale jednak aż mnie boli wszystko jak nie zjem czegokolwiek

Gość gość
Dasz radę -mówię : wcinaj suszone śliwki,morele itp.Ja wziełam "rozwód"17 lat temu i żyję .Już po kilku dniach niejedzenia słodyczy jak wezniesz np.kostkę czekolady do ust -to Cię odrzuci ( za słodkie) ...Jak nie masz silnej woli to sobie pomyśl ,że zjadając niby nic ( batonik taki 150 kcl ) razy 364 dni w roku dostarczasz 54,600 kcl .czyli w ciągu roku ( z niczego ) przytyjesz ok.8 kg. Więc za 5 lat będziesz słonikiem...

Gość gość
może spróbuję tylko ja ostatnio ok 30 kg schudłam a teraz to