Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekamilkae

zabezpieczenie a seks

Polecane posty

witam :) chce rozpocząć współżycie , zdecydowałam sie na tabletki . po 8 tabletce bede juz dobrze zabezpieczona ?;< i bardzo nie konfortowo jest sie kochać jak są te brązowe plamki ?

Gość gość
po 8 tabletce tak. Musisz mieć tylko pewność, że partner jest zdrowy, bo bardzo łatwo się czymś zarazić. Jakie brązowe plamki?

no mam takie brązowe plamienie po tych tabletkach . czy kochanie się z prezerwatywą, + ze nie skonczy we mnie to bede miała pewnosc ze nie wpadnę ?

Gość gość
w wieku 17-20 lat nie myśli się o czymś takim jak hpv, a rakiem szyjki macicy bardzo łatwo się zarazić.

Gość gość
ojeju to znowu Ty :D Takie plamienie może potrwać trochę Po co Ci tabletki, stosunek przerywany i prezerwatywa? Za dużo tego :)

no ja;) wiem ze spamuje przepraszam. ale nie dostałam jeszcze satysfakcjonującej odpowiedzi na moje pytanie. pytania. a zalezy mi na tym

Gość gość
Twój chłopak miał inne partnerki przed Tobą?

Gość KarolinaMM
Witam czy może mi ktoś pomóc,zaczęłam brać kolejne opakowanie tabletek antykoncepcyjnych i zaczęłam od innej tabletki pomyliłam się aż o 3 sztuki po 4 dniach brania boli mnie brzuch tak jakbym miała dostać okres czy zaszkodzilam sobie w miedzy czasie uprawiałam seks.prosze o pomoc czy mogłam przerwać ciągłość zabezpieczenia?

Gość gość
Karolina - jakie tabletki bierzesz? Kamila - to jest szansa, że nie jest chory ;) Dla pewności zróbcie to z gumką i nie musi to być stosunek przerywany. Jak już "wciągniesz się" w branie tabletek (nie będziesz pomijała żadnej i nie wzymiotujesz) to zrezygnujcie z gumki

Gość KarolinaMM
biorę YASMIN

dziękuje bardzo ;) czyli po 8 tabletce jestem juz w miare zabezpieczona ? nie musze sie obawiać o ryzyko zajścia w ciązy , będąc o pani gin, liczyłam na jakąś rozmowe ze mnie wprowadzi w to wszystko, a tu sie rozczarowałam i stąd te moje pytania.

Gość gość
to bez znaczenia którą wzięłaś, bo wszystkie są takie same

Gość KarolinaMM
Super, też tak myślałam ale chciałam usłyszeć to od innej osoby.Choć niepokoi mnie ten bolący brzuszek ale może minie.Dzięki za odpowiedz.

Gość gość
bo gina trzeba samemu o wszystko pytać :)

Gość gość
początki brania tabletek są zawsze trudne :)

Gość gość
to było do Karoliny :)