Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam wkładki podwyższające

Polecane posty

Gość gość

Sporo czytałam na kafeterii że niscy ludzie kupują sobie wkładki które wraz z odpowiednimi butami dodają z 5-7cm. Ich opinie były bardzo dobre więc sama sobie takie sprawiłam. Sama mam 157cm ale chciałam dobić do tych 160. Dokładnie jest to model HEIGHTEEN 4CM Blue Dzisiaj kurier mi je przyniósł i jeszcze przed południem chciałam je przetestować. I niestety wrażenia są koszmarne! :( Żeby "dodało" te niby 4cm trzeba użyć całego zestawu czyli 4 żelowe wkładki. Problem w tym że z takim czymś w bucie nie da się komfortowo chodzić a o bieganiu już nie wspomnę! Uczucie jest gorsze niż gdybym miała chodzić w 10 centymetrowych szpilkach. Pomyślałam sobie że może przesadziłam z tymi aż 4 wkładkami naraz i wsadziłam tylko dwie. Wyszłam z domu i po przejściu jakichś 2 metrów (dosłownie!) wróciłam do domu bo po prostu nie dało się normalne iść aż kręgosłup od tego bolał. W domu specjalnie się zmierzyłam z butami i z butami + wkładki. Okazało się że te wkładki to nie tylko niewygodne badziewie ale też wcale nie dodają 4CM TAK JAK OPISYWALI INNI I TAK JAK NAPISALI NA AUKCJI! Bo dodały mi MAX 2cm. A najśmieszniejsze jest to zastosowanie 4 wkładek zamiast dwóch dodaje może z PÓŁ CENTYMETRA. Dlatego przestrzegam wszystkich przed cudownymi radami innych forumowiczów "kup sobie wkładki i wysokie buty a doda to 10cm". Prawda jest taka ze same buty dają 2 razy więcej do wzrostu niż te śmieszne wkładki które są niewygodne i mają ponoć dawać te 4cm w górę. Ja nie wiem jak ci ludzie którzy wypisywali takie bzdury się mierzyli. Na koniec powtórzę jeszcze raz. Wkładki podwyższające 4CM dodają niecałe 2cm a to jest śmieszna ilość. Zbyt śmieszna żeby się w to bawić i nadwyrężać kręgosłup oraz czuć ciągły dyskomfort.

Gość gość
ja mam158 le po operacji stawu biodrowego noga prawa skrócił się o 4 cm gdzie mam kupić wkładki?Chodzi mi oprawą noge mam wkładkie ale muszę mieć nową bo tą przekładam z buta do buta.bo nie moge znalesc o podobnych gabarytach

Gość gość
Od kiedy moje dzieci mają zalecone noszenie wkładek ortopedycznych to stałam się częstym bywalcem internetowego sklepu ze sprzętem medycznym, którego ofertę znajdziesz pod adresem www.sklepmedyczny24.eu. Odwiedzałam już wiele innych sklepów z tego rodzaju asortymentem i uważam, że ta oferta jest najciekawsza i najbardziej konkurencyjna cenowo.