Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze intymne chwile z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

jak wygladaly wasze pierwsze takie chwile ?

Gość lilkalla
Zaczął dotykać moje cycuszki, później włożył rękę pod bluzkę i pieścił moje nabrzmiałe sutki, a drugą włożył pod spódniczkę i dotykał majtek, a następnie włożył tam palce. Aż zrobiło się wilgotno w moim kroczu. Całowaliśmy się, czułam jego gorący oddech na sobie. W końcu zdjęłam bluzeczkę i się już potoczyło dalej.

Gość lilkalla
włożyłam mu rękę do spodni, i złapałam z jego sztywną pałkę, był taki przyjemnie ciepły. nie mieliśmy prezerwatyw więc założyłam mu woreczek z tesco, teraz wiem, że to było głupie, ale wtedy o tym nie myślałam...

Gość gość
Z pierwszym bylo z zaskoku mnie dorwal i pocalowal, z drugim bylam pijana (sama nie wiem jak to sie stalo), z trzecim tego chcialam i wiedzialam co sie swieci - byl nastroj odpi otoczka, ze niby poszlam do niego ogladac film :) , z czwartym zrobilm to specjalnie na zlosc bylemu, widzialam ze na mnie leci to go poprowokowalam 🖐️

Gość lilkalla
No nie, ten wpis powyżej to ktoś się podszywa. Dalej było zupełnie inaczej: Zdjęłam bluzeczkę, i zaczął lizać moje sutki, a ja ręką sięgnęłam do jego krocza i przez spodnie go pieściłam. Póżniej wstaliśmy, on się rozebrał, a ja zdjęłam majteczki. Lizał moją cipkę a ja obciągałam mu penisa, wzięłam go też do buzi. Później się kochaliśmy a na końcu spuścił się na moje piersi.

Gość lilkalla
zignorujcie powyższy wpis to podszyw, wcale nie było aż tak fajnie i erotycznie. woreczek strasznie szeleścił, na niczym nie mogłam się skupić, chłopak zresztą też... Potem okazało się, że skończył w torebce jeszcze zanim zaczęliśmy, strasznie go nakręciłam. Za drugim razem byliśmy już lepiej przygotowani, a z tych pierwszych wspomnień śmiejemy się do tej pory:)

Gość lilkalla
Znowu ktoś się podszywa, pewnie jakiś facet sobie jaja robi. Za drugim razem też było cudownie ale już nic nie napiszę jak bylo.

Gość lilkalla
za drugim razem chłopak wziął mnie na bukkake, cała byłam w nasieniu

Gość gość
Nie musisz nic pisać. Wystarczy, że się wypniesz.

Gość ość i kość
jak było....?