Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greg31

pociagaja mnie lesbijki

Polecane posty

Gość Greg31

Jesli juz jakas kobieta trafia wrecz idealnie w moje gusta to zazwyczaj okazuje sie ze mezczyzni ja srednio interesuja ..delikatnie mowiac

Gość lan_gusta
delikatnie mozesz sobie zapiac rozporek bo zapinanie spodni jak sie nie ma na sobie gaci moze sie zle skonczyc :classic_cool:

Gość Greg31
Nie akurat wrecz odwrotnie ,,,bardzo kobiece delikatne subtelne ,,,

a zatem to bardzo mało prawdopodobne że trafiasz non stop na lesbijki zważywszy że stanowią one zaledwie kilka procent populacji. Więc albo jesteś mitomanem, albo mamy nieoczekiwany przyrost homoseksualistek, albo udają lesby bo chcą desperacko cię od siebie odgonić.

Gość Greg31
To co piszesz naprawde ma sens choc juz tez kalkulowalem w ten sposob ,,, nie twierdze ze zdarza sie to czesto ale mialem juz kilka takich incydentow ,,, mam dosyc spatrzony gust i pociaga mnie bardzo oryginalna specyficzna uroda u kobiet ..

Gość Greg31
No niee mowilem juz ze to nie moja bajka ,,, delikatne rysy twarzy zadbane wlosy delikatny makijaż

Gość Greg31
Nie wiem jak mam Ci to opisac typ urody powiedzmy Magda Mołek ...

Gość Greg31
ale one tez sie dziela na pasywne i aktywne a mnie pociagaja te pierwsze ... A pani M. Molek akurat wrecz idealnie trafia w moje gusta jesli chodzi o urode

Gość gość
ile już tych lesbijek poznałeś ?

Gość Greg31
W realnym swiecie zdarzylo sie to 2 razy a jesli chodzi o siec to zdarzylo sie czesciej ... Uwazam ze jestem meskim i atrakcyjnym vizualnie facetem i nie wiem dlaczego skad bierze sie ten specyficzny zbieg okolicznosci

Gość Greg31
zapomniałem dodać,że lubię chciałem kiedyś być strażakiem i do dzis uwielbiam grube szlachy z hydrantow i głęboka lewatywę :classic_cool: