Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam! Kochani mam 19 lat i wraz z moim partnerem (22l) rozpoczęliśmy starania o dziecko. Powodem jest moje zdrowie.. Stosunek miał miejsce 16 września, o moja ostatnia miesiączka 6 września. Po jakim czasie mogę zrobić test ciążowy.. I jaka jest szansa że udało mi się zajść w ciążę? Bardzo mi na niej zalezy.. Nie krytykujcie , proszę.. Pozdrawiam.

Gość gość
Test mozesz zrobic po okolo 10 Dniach,chyba ze znajdziesz o duzej czulosci,pomoga w aptece, szanse sa jesli wiesz ze masz owulacje, ja np,nie wiedzialam Ze ja mam bo nic nie czulam, zycze powodzenia

Gość alicjaaa999
A ja myślę, że po 10 dniach test nic nie wykryje. To tylko chwyt reklamowy dla kupujących owe testy. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki lub później jeśli okres będzie się spóźniał.

Gość gość
oczywiście, że domowego nie robi się po 10 dniach, wtedy to można zrobić betę, ale też wynik może nie wyjść jednoznaczny, a domowy najwcześniej po 14 dniach

Gość gość
Zrób w dniu spodziewanej miesiączki. Jeśli zależy Ci na ciaży współżyjcie koniecznie w dni płodne. Możesz je wyznaczyć np przy pomocy mikroskopu owulacyjnego. Fajne są też żele ułatwiające zapłodnienie np Conceive plus

Gość gość
zrob test ciazowy w dniu spodziewanej miesiaczki.mi dzien po terminie miesiaczki wyszla slabsza kreska wiec zaczekaj do terminu i wykonaj test lub idz na bete