Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa1333

czy to ciaza

Polecane posty

Gość malaa1333

hej, jestem tu nowa nie wiem co mam robic jestem przerazona. zaczne od poczatku, a wiec w maju tego roku stracilam dziecko bylam w 10tc ciaza obumarla we mnie, od tamtej pory dostalam fiola myslalam tylko o zajsciu w ciaze zaczelam brac kwas foliowy bo dowiedzialam sie ze pomaga przy staraniach ale w sierpniu odpuscilam troche tzn wgl nie uprawialam seksu potem nie liczylam dni plodnych od konca sierpnia znowu zaczelam uprawiac seks z partnerem ale starałam sie miec podejscie " jak bedzie to bedzie" poniewaz jak mialam takie parcie i dostawalam @ pograzalam sie w swojej depresji dzisiaj jest 6 dzien po spodziewanej @ zrobilam dwa testy w odstepie 2 dni na pierwszym druga kreska byla blada dzisiaj byla mocna i wyrazna, mam kilka objawow ale czuje sie inaczej niz w pierwszej ciazy zaczynam popadac w paranoje boje sie ze uroilam sobie ciaze w jakis sposob. jakie sa szanse ze ciaza naprawde jest ?! pomozcie boje sie . do mojego gina ciezko jest sie dostac ...

Gość malaa1333
jak obliczylam po czasie to dni plodne mialam na poczatku wrzesnia

Gość malaa1333
jest tu ktos ?? pomozcie mi po zabiegu mialam torbiel 4cm ale zniknal sam, boje sie ze jednak wrocil i ze mogl wplynac na wynik testu, lekarza mam dopiero na piatek do tego czasu zwariuje !!

Gość gość
A jak my ci możemy pomoc??? Wiesz lepkiej kiedy spalas z mężem zrobilqs test pozytywny jest. Jesli nie wytrzymasz do piątku jedź zrób dzisiaj bete będziesz miała pewny wynik

Gość malaa1333
jezeli torbiel wrocil to czytalam ze moze miec wplyw takze na bete , jakie są szanse ze to ciaza a jakie ze torbiel poprostu wrocil ?

Gość gość
idz nawet prywatnie do lekarza i swiety spokoj bedziesz miala

Gość malaa1333
wlasnie prywatnie jestem umowiona na piatek rano

Gość gość
Ale jak do lekarza pojdsziesz to tez moze nic nie wyjść jeśli to ciąża, jedynie upewnisz się czy to nie torbiel. Moze wytrzymasz jeden dzień a jak nie to zrób tak jak ja.Po godzinie 18 jedź do szpitala bo wtedy juyz żaden lkekarz nie przyjmuje jedź na iZbe przyjęć i posciemniaj ze boli cie brzuch bardzo a prawdopodobnie jesteś w ciąży powiedz ze robilas testy wyszly pozytywne. Tam cie lekarz zbada zrobi USG ( w kazdfym bądź razie domagają się tego) i zobaczysz:-)