Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka na ostatnia chwile wasze rekordy

Polecane posty

Gość gość

Temat ma charkter luzny- wiadomo , ze ten sposob nauki nie jest skuteczny, ale zdarza sie ;) ja np w 1 noc nauczylam sie biochemii na egzamin i to bylo cos strasznego.... nie umialam NIC wczesniej, zdalam na 3+ i ... za dwa dni znowu nic :p

Gość gość
fizjologie roslin w 1 noc ogarnelele. ha ha ha

Gość gość
na egzamin z socjologii przed samym egzaminem :D w czasie czekania na swoją kolej :D

Gość gość
material z calego polrocza z psychologi 5 minut przed wejsciem na egzamin - wyrecytowane niczym z ksiazki, matura z j.polskiego - caly tekst ogarniety NA pamiec w pol godziny przed wejsciem + wszystkie cytaty a bylo ich wiele z tekstow ktorych nie czytalam nigdy . matura na 92 procent . ja nie wiem jak mi to zawsze wychodzi ale recytuje cos a potem nawet nie wiem jak mi sie to udalo

Gość floor
fizyka cały II semstr w 7h

Gość gość
Praca licencjacka w 60h

Gość gość
Moja matura :D Ustna z polskiego. Miałam egzamin na 13.00, a o pierwszej w nocy dopiero się wzięłam za jej pisanie. Poszłam spać o 3.00 i wstałam o 7.00, żeby choć częściowo ogarnąć, o czym ja mam tam w ogóle mówić. Zresztą, dużo było takich sytuacji, kiedy uczyłam się na ostatnią chwilę, noc przed jakimś egzaminem, a bywało i tak, że zeszyt otwierałam dopiero na przerwie przed egzaminem. Chyba nie tylko ja tak mam. Wydaje mi się, że to domena Polaków, takie myślenie życzeniowe: "A, jakoś to będzie" :D