Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość przez internet bo bzdura

Polecane posty

Gość POLEWAM  Z MILOSCINTERENETOWEJ
jak mozna sie przywiazac do kogos nierealnego nie kumam

Gość gość
Kochana, dzięki, ze to mówisz, bo jak ktoś mi mówi, że internetowa love nie ma sensu, to łatwiej mi przez to przejść :) więc mów mi dalej :) wiesz na poczatku on był nierealny, ale jak gadasz z kimś przez dobrych kilka miesięcy, widzisz zdjecia, rozmawiasz przez telefon, widzisz gdzie chodził do szkoły itd. no to staje się realny. nie mówię o kimś kogos poznajesz na czavie, trochę pogadasz i zapominasz. No i włąśnie przekonałam się, ze leci na kilka frontów, dlatego teraz muszę swoje przecierpieć :(

Gość POLEWAM  Z MILOSCINTERENETOWEJ
kiedys jeden pan napisal mi tak-kocham moja zone,ale no wiesz,chcialbym sie zabawic padlysmy na glebe z siora dziewczyny (i panowie tez)nie oszukujcie sie!!! teraz wielu ludzi siedzi przed kompem,zamiast wyjsc do ludzi,na impreze,na spacer,na sport uwierzcie-strata czasu i prawie wszyscy panowie z portali,i dziewczyny tez robia sobie tam jaja z samotnosci innych ludzi,nie badzcie naiwne

Gość zakochana w wyobrażeniu
Można, uwierz mi. ;) koleś pisze o sobie, skraca dystans, pojawiają sie rzeczy które was łączą. Myślisz, że to prawda, a on cię tylko oszukuje.

Gość gość
Dokładnie. Tylko jak się odkochać izapomniec, kiedy już wyszło szydło z worka (czyt. okazał się podłym babiarzem)? Już tyle wyję przez niego 😭

Gość gość84
Nie wy pierwsi i nie wy ostatni... A internet to miejsce dobre jak każde inne (a na pewno lepsze niż żałosne podrywy w markecie czy autobusie), o ile nie robi się z tego medium do lepszego życia...;)

Gość maldermor
Co do jechanie pod dom dziewczyny z neta, to moim zdaniem kiepski pomysł. Rozumiem, że zawiodła się na swoim byłym chłopaku, jest nieufna, obawia się spotkania, jednak lepiej z nią o tym pogadaj, przekonaj ją, a nie jedź pod jej dom (zwłaszcza, że nie wiesz gdzie mieszka:p), bo może się po prostu przestraszyć. Pomyśli, że jesteś jakimś psychopatą czy kimś takim. Z drugiej strony może odebrać to, że tak Ci zależało na niej, że chciałeś sprawić jej taką niespodziankę. Jednak mimo wszystko odradzałbym takie coś. A co do tekstu Brokeninside87: serio nie traktujesz portali randkowych, jako miejsca, gdzie można poznać kogoś na serio?:) A tak poważnie: czy korzystałaś kiedyś z jakiegoś? Czy opierasz się tylko na swoich przypuszczeniach i stereotypach? Nie chcę Cię przekonywać, nie będę Cię namawiał do zmiany zdania, bo każdy ma swoje poglądy i swoje opinie na każdy temat. Jednak z ciekawości sprawdź sobie np. mydwoje albo jakiś inny portal matrymonialny. Poczytaj o nim opinie, zobacz sobie historie użytkowników tego portalu, o tym jak się poznali przez internet, a teraz biorą ślub. Naprawdę, w dzisiejszych czasach, kiedy ludzie mają coraz mniej wolnego czasu, kiedy dostęp do internetu jest coraz powszechniejszy i w każdym miejscu masz do niego dostęp, to takie portale są coraz skuteczniejsze i coraz więcej osób korzysta z nich, a co więcej, jest zadowolonych z końcowego efektu...

Gość gość
poznany na czacie, dluugie rozmowy na gg....a teraz od ponad roku cudowny zwiazek, oboje jestesmy szczesliwi

Gość gość
a nam juz leci 6 rok razem, jest dobrze - bo cudownie po takim czasie to juz chyba nie moze byc ... ale było na poczatku. Poznalismy sie na Sympatii.