Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małe Dziecko partnera

Polecane posty

Gość gość
heheh autorko ale ty jesteś GŁUPIUTKA HEHEH

Gość gość
ja tam nikomu nie zazdroszcze faceta z bachorem! jak miec dziecko , to tylko swoje a nie obcej baby! Taki facet z dzieckiem , juz do konca zycia jest zwiazany z matka tego dziecka, czy tego chce czy nie.

Gość gość
wcale że nie~!

Gość gość
autorko po pierwsze też się xestarzejesz, wcześniej niz myślisz... Po drugie twoja nienawiść sprawi, że będziesz robic swojemu partnerowi coraz większe jazdy a jak tamta kobieta ( albo inna jeszcze, jakaś nowa) będzie madra to bedxie miła dla niego i przyjazna i wtedy będziesz na pozycji przegranej. pokaż klasę i polub to dziecko .

Gość gość
nie potrafię........ ono jest podobne do niej............... widziałam fotkę w tel. ja nie chcę tego dzieciaka!

Gość gość
inaczej już przegrałaś tylko o tym nie wiesz- cycki i rozklapiocha nie pomogą sorki za szczerość.Liczy się tylko siła i klasa.

Gość gość
ale ono jest i nie zniknie. pogódz się z rzeczywistością. No chyba że jak inne tu dziewczyny też dasz sobie zrobić dziecko wtedy być może zapomnie o swoim. ale to bywa zdradliwy system bo może zostawić was obie. Myśle że twoj facet to jakiś nieciekawy typ tak wogóle.

Gość gość
dlaczego nieciekawy? ja byle kogo nie biorę ;) a dziecka swojego nie chcę - never ever

Gość gość
nieciekawy bo sprawia ze się boisz. nie masz wyjscia- przestan tupac nóżka bo odejdzie od ciebie do takiej , co nie bedzie tupać- tez młodej i ladnej- może nawet ładniejszej od ciebie. a jak pokażesz klasę to moze nie bedzie chcial cie zamienic na lepszy model. ale tak trochę to czarno widzę bo jakas taka nieogarnięta się wydajesz

Gość gość
o co chodzi? boję się, bo wiem, że kochał swoją ex, chciał się z nią ożenić, ze mną nie. może jeśli się oświadczy wszystko wróci do normy. Kocham go jest dobry, piękny, bogaty - ideał... no właśnie, a która by nie chciała ideału?

Gość gość
Hehe ciebie kocha nie no lepszej bajki i bujdy na tym forum nie czytałam.Takaś kochana że po poznaniu ciebie jeszcz pół roku ją zwodzilł i dzieciaka zmajstrował.

Gość gość
bał się że się dowie o nas, to z nią spał... ona sama mnie wywęszyła

Gość gość
jego ex nie chciała jak widać. Jak go kochasz to daj mu zyć. a jakby był dobry biedny brzydki też byś go kochała?;-) tak czy owak on przestanie kochac ciebie jak tak się będziesz na nim uwieszac.

Gość gość
dziewczyno obudz się... jestes na przeczekanie .nikt nie lubi problemów a ty mu o nich przypominasz. jak sie poukłada to odejdzie i zacznie zycie " na czysto" . to bardzo vczęste. Chyba że zmienisz swoje podejscie w co watpie bo jesteś młoda , naiwnaq i przede wszystkim bardzo egoistyczna.

Gość gość
P********z brednie jak ktoś kogoś kocha to nie czeka aż się wyda tylko.zbiera manatki.

Gość gość
slabe prowo :)

Gość gość
zazdrościcie mi faceta,ok, rozumiem. mam was dość. idę do mojego kochania

Gość gość
Żenująco słabe takie idiotki istnieją tyle że nie chwalą się się jakimi głupimi są.

Gość gość
Nigdy nie zazdrościłabym faceta z balastem w postaci dziecka Ja wolę tych nowych, a nie używanych. Nie zbieram po nikim resztek, jak autorka.

Gość gość
Idź przytul się do kena albo lepiej kup ssobie coś sztucznego to ci ulży.Pomarzyć zawsze wolno.

Gość gość
nie czytasz, ile lasek tak kończy? czemu ludzie " szczęśliwi " sa zawsze takimi głupcami? ... Dziewczyno, boisz się, masz niskie poczucie własnej wartości, nie masz ( i słusznie) pewnosci że ten facet odszedł do ciebie czy też został zwyczajnie pogoniony... Wraca do dziecka- nie daje Ci to do myslenia? Moze uciekł OD pieluch i kłopotów a nie DO ciebie? Nie myslałaś o tym?ogólnie to jakiś cwaniak jest.

Gość gość
Jego ex się dowiedziała i kazała mu s********ć. A teraz dziecko to pewnie dla niej pretekst, żeby go mieć, inaczej by mu dała dziecko do nas.Nie jestem głupia, ale nie wiedziałam w co się pakuję. Teraz nawet gdybym chciała odejść (a nie chcę) to nie miałabym dokąd. Mieszkamy w jego mieszkaniu, jeździmy jego samochodem, moją pensję odkładamy. Myślę, że w końcu przejrzy na oczy i ich zostawi. Chciałam się tylko wyżalić, ale widac nie rozumiecie

Gość gość
Fakt facet może i przejrzy na oczy ale jeśli ma choć odrobinę oleju we łbie to ciebie zostawi.

Gość gość
Kapiczimy ,ze jestes chora n głowke haha

Gość ZZZzniecierpliwiony
""""" gość Fakt facet może i przejrzy na oczy ale jeśli ma choć odrobinę oleju we łbie to ciebie zostawi. """"" Przysłowie mówi """bliższa ciału koszula."""". Na pewno ją zostawi jak będzie go zmuszać.Koszulę się wymienia.

Gość gość
To ty wymieniasz koszule jak cie zmusi? A skarpetki jak już nie chcą z tobą chodzić?:):););)

Gość gość
On cie wykorzystuje . Odkladacie twoja pensje ? A to czemu? Powinnaś ja odkładać . Jesteś w sytuacji zależności to bardzo niepokojące

Gość gość
I na dodatek zwykła utrzymanka bogatego palanta. Fuj!! Z pewnością kosztujesz go sporo mniej niż musiałby wydać na prostytutki.

Gość gość
Napisałaś że Cię kocha ale napisałaś też że wasz romans zaczął się pół roku przed tym jak zaszła w ciążę... czyli??? Spał jednocześnie z Tobą i z nią... Kocha??? jasssnneeee :/ a swojej zonie tez pewnie mówił że kocha i nie zostawi... tak samo będzie z Tobą. Zdradził żonę teraz kolej na Ciebie.

Gość druga_żona
Skoro związałaś się z facetem z dzieckiem to szanuj to dziecko choćby w gatergoriach ''szacunku do człowieka'' i ma ono prawo do spotkań z ojcem. A ty robiąc wyrzuty swojemu facetowi dzialasz na swoja niekorzyść. Skoro ex żona pozwala mu na te spotkania to uszanuj to i wcale nie jest z niej taka ''najgorsza'' bo chyba nie znasz życia i nie wiesz jakie byłe zony potrafią być. A jak się nudzisz to znajdź sobie zajęcie :)