Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzaskane_Serce

Jesienne długie wieczory zapach miłości wino ogień namiętność

Polecane posty

Gość Roztrzaskane_Serce

Czym jest dla was jesień? Długą chwilą czy może niezauważalnym tchnieniem ku zimie? Co jesienią tkwi w waszych sercach? Wspomnienia czy marzenia? Z czym/kim wam się kojarzy?

Gość fgfrdeswaq
wreszcie normalny temat :) Właśnie, wspomnienia, dłuugie romantyczne wieczory, świeca, wino , bujany fotel ,ale dzierganie skarpet na zimę ;-P

Gość gość
Jesień..taka chłodna, a za razem taka ciepła :) uwielbiam jak w jesień grzyby suszą się na kuchnią i ich zapach, zapach suszonych jabłek i chłodno w całym domu..tylko w kuchni cieplutko, odgłosy trzeszcącego ognią i wszyscy wieczorem razem ciepło w rączki i na sercu też :)

No wybacz ale dzierganie skarpet z romantyzmem nie kojarzy mi się wcale . Już racze dobry film no i oczywiście ktoś .

Gość Roztrzaskane_Serce
mi także nieodzownie jesień kojarzy się z pewną muzyką, świeczkami i zapachami.

Gość gość
taaana romantyzm sie zebralo a prawda jest taka,ze mgla,szaruga i zwykla codziennosc,rano ciemno,wieczorem wczesnym tez--zycie to nie harleqin mnie wlasnie maz poinformowal,ze chce rozwodu po 7 latach jakos mi sie to z grzybami juz nie bedzie kojarzyc....

mi kojarzy się z zimnem i wtuleniem w ciepłego bruneta :) Aczkolwiek każdej jesieni źle to się dla mnie kończyło.

Muchomorka mężowi toi skojarzenie będzie a odrobina romantyzmu nikomu nie zaszkodziła .

Gość Roztrzaskane_Serce
to pozwól, żeby ta mgła Cię zabrała, może znajdziesz w nich innych samotnych.

Gość fgfrdeswaq
pulchny, u nas całe rodziny siadają wieczorami i dziergają skarpety na zimę, przy kominku, z kubkiem gorącej herbaty, mi tak się kojarzy jesień, ciepło, gdy za oknem deszcz, przytulna izba, kot na piecu, suszone grzyby

Gość Roztrzaskane_Serce
oo tak mój kotek właśnie rozleniwia się na moim łóżku i podpowiada mnie co pisać ;>

Gość gość44
A dla mnie jesień już na zawsze będzie się kojarzyła z kolorem jego oczu i zapachem jego skóry. Z tym jaki spokój mnie ogarniał kiedy mnie przytulał w korytarzu i kiedy całował w szyję jak przygotowywałam dla nas herbatę. Jesienią się wszystko zaczęło...

Jesień to wiele obowiązków i przygotowań do zimy, krótkie dni i chłodne wieczory i poranki. Odliczanie do 1 listopada, szukanie dyni na lampion dla dziecka i zabawa Haloween. Jak dla mnie wieczory samotne, bo połówka zapracowana jak zwykle...

Gość Roztrzaskane_Serce
Frankie_Stein może da się to jakoś zmienić? tak jak przyroda umiera i się odradza, tak wasz związek powinien mieć wzloty i upadki. dlaczego by tego nie spróbować zamienić na coś cieplejszego...?

Gość NiebieskiPłomyk
Spacerami, wspomnieniami, muzyką. Tęsknotą. Wtedy jakby tkwię poza czasem, razem z deszczem i brakiem cichego trzepotu motylich skrzydełek. Czułość, czułość wtedy wylewa się z koniuszków palców i chcę mieć kogo nią otoczyć. Jesień to czerwony płomień, wspaniałe dopełnienie.