Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna twierdzi ze ja zgwalcono

Polecane posty

Gość gość

Witam zacznę od poczatku, jestem z moja dziewczyna jakies 3 miesiace bylismy ze soba szczesliwy i w ch*j zakochani, ostatnio dowiedzialem sie bardzo przykrych informacji, znajomi mojej dziewczyny, rowniez moi znajomi przyszli do minie pewnego dnia aby oznajmic ze moja dziewczyna uprawiala seks z jakims chlopakiem na hotelu ze byli przy tym i to widzieli, mowili to w prost w oczy mojej dziewczynie, jednak ona upierala sie ze nic z nim nie robila, dobra moja dziewczyna juz myslala ze jej uwierzylem jednak nie bylem do konca pewien czy czegos w tym nie ma (to zdarzenie mialo miejsce jak nie bylismy razem, ale juz sie spotkalismy i to zemna ponoc stracila dziewictwo dlatego tak mnie to boli i zwlaszcza ze ma 15 lat i nie powinna takich rzeczy robic z chlopakiem ktorego widzi pierwszy raz na oczy a jest niby mocno zakochana wemnie) dobra lecimy dalej, postanowilem ze na sile chce sie dowiedziec prawdy, przestraszylem ja ze pojedziemy na badania wykrywaczem klamstw (wariografem) stwierdzila ze jak moge byc taki i jej nie ufac i wierzyc w takie brednie, ale jednak upieralem sie przy swoim i mocno naciskalem, powiedziala mi ze bylo tylko calowanie i macanie i nie dodalem ze wczesniej przysiegala mi w oczy ze nic z nim nie bylo, dobra stwierdzilem ze skoro mnie potrafila oklamywac w oczy to nie bylo to tylko lizanie tylko cos wiecej, ten chlopak tez sie upieral ze nic nie bylo bo tez na niego naciskalem, byly tylko jedynie slowa tych dwoch swiadkow ktorym tez do konca nie moge wierzyc, dalej drazylem ten temat, naciskalem i naciskalem az wkoncu powiedziala ze nie pamieta za duzo ale wydaje jej sie ze mogl on jej cos zrobic ze nie miala sil mu sie oprzec ani ruszyc reka i nie umiala wyksztusic "przestan" az wkoncu wyksztusila, bylem ta sprawa zalamny, odrazu jak sie dowiedzialem ze jakis gnoj mojemu malemu skarbowi mogl zrobic taka krzywde wpadlem w szal i postanowilem zrobic egzekucje "pomine ten temat" dobra kolejne dni mijaly moj przyjacile widzial ze nie daje rady sobie z tym wszystkim i probowal mi w jakis sposob pomoc, zapytal mnie czy jestem pewien ze bylo tak jak ona mowi, bo wie ze jest wemnie w ch*j zakochana ze ma obsesje i zrobi wszytko zeby mnie nie stracic nawet potrafi sklamac. Po tej rozmowe sobie wszystko przemyslalem, nie potrafilem jej dalej wierzyc postanowilem ze z nia zerwe "sadzilem ze sie n******a dala d**y i wymysla ze to g***t" najgorsze jest to ze nie wyobrazam sobie zycia bez niej a jak mysle co mogla zrobic to mam ochote sie zzygac, gdy juz ja zostawilem, usylyszalem jeszcze inna wersje ze ona wszystko pamieta, ze bylo tak ze polozyla sie do lozka spac w majtkach bo byla bardzo zmeczona i namawiali ja do picia, jednak twierdzi ze nie wypila za duzo i nie byla pijana, ale ze zasypiala a ten chlopak wszedl jej do lozka odchylil majtki (nie czul tego ze wchodzi jej do lozka i odchyla majtki) i ze poczula wlozenie i zaczol ja trzymac a ja ponoc sparalizowalo ze strachu i nie umiala nawet ruszyc reka, po chwili wyksztusila przestan jednak on nie przestawal, dopiero jego kolega ktory na lozku obok robil to ze swoja dziewczyna kazal mu przestac i wtedy przestal, a moja dziewczyna po tym g****ie sobie poszla spac, rano on do niej powiedial ze ma nic nie mowic jego dziewczynie a ona powiedziala ze ok i dopiero sobie poszla, taka jest jej wersja a i na drugi dzien dzwonila do tego chlopaka i dziewczyny co kazali musze przestac, co robia bo jej sie nudzi, i twierdzi ze ukrywala to przedemna bo nie chciala zeby kto kolwiek o tym wiedzial, wiec tak moja dziewczyna twierdzi ze to bylo w brew jej wol, ten chlopak ze ona tez chciala, a ten chlopak co byl z dziewczyna, ze naprawde kazali mu przestac ale przed tem sie nie upierala i normalnie byla gra wstepna itd, wiec jak myslicie i jak wedlug was to wyglada, moja dziewczyna upiera sie przy swoim i twierdzi ze moze jechac nawet dzis na ten wariograf udowodnic mi swoja racje. (przepraszam za bledy ale nie mam sil ich poprawiac) prosze o pomoc!

Gość gość
prowo? Oj dzieci, dzieci. Dobre:D Twój mały skarbek się puscił z doopą, pogódź się z tym.:)

Gość mellibiii
Mysle, ze twoja dziewczyna cie oszukuje.

Gość gość
15 lat a juz sie szmaci z pierwszym lepszym, do tego kłamie jak najęta :o strach pomyśleć co będzie za 5-10 lat, pewnie totalna patologia jakaś :o

Gość Autorkaaa
Jak uwierzysz w tę już 4 wersję to frajer jesteś.

Gość gość
Urzekła nas twoja historia gimbusie koniobijco ;) A teraz idź i sobie zwal

Gość gość
przeczytałam całe

Gość gość
Matko Boska! A w 2 zdaniach nie potrafisz? Chcialoby sie komus robic prowo i tyle nabazgrac? Powiem tak, daj sobie spokoj. Jestes zakochany, ok ale klamczucha i pu.szczalska z niej straszna...Jesli chcesz z nia byc i sie ciagle zastanawiac czy ci rogow nie doprawia to...powodzenia.

Gość gość
A niech z nią siedzi jak głupi, będzie potem płacił na cudzego łepka :D

Gość gość
Ona klamie.dala d**y a teraz nie wie jak wybrnac

Gość gość
ostatnia wersja jest PRAWDZWA!!! uwierz swojej dziewczynie i daj jej szansę, miej na nią oko ale spróbujcie jeszcze raz, jasne jest że bardzo tego chcesz... I to prawda że w takiej sytuacji dziewczyna z powodu szoku może nie zareagować od razu...

Gość gość
o kurde jak te dzieciary teraz wcześnie zaczynają. 15 lat???

Gość gość
a tam na wariografie wyjdzie ''KŁAMSTWO'' hahah :D

Gość gość
i będzie ją Drzyzga pytać ''Czy tamtej nocy gdy spałaś znajomy odchylił ci majtki i włożył?'' :D

Gość gość
czy to jest ten program o przygłupach dla przygłupów? Prowadzony przez...

Gość gość
pewnie to ty ją zg****iłeś a teraz mydlisz oczy.

Gość gość
Ja jako kobieta juz w dosyc srednim wieku ,jej wierze bo sama bym klamala aby nikt sie nie dowiedzial takiego przykrego zdarzenia,tym bardziej ze jest taka mlodziutka a to naprawde dla dziewczyn jest plama na psychice zamiast wypisac na forum radzilabym ci sie nia zajac bo napewno jej latwo nie jest . POWODZENIA ! :-)

Gość gość
znam wiele przypadkow gdzie w strachu paraliz ogarnia cale cialo i umysl ,wez sobie poczytaj chlopie zjeb ja za to ze klamala ale pomysl ze jesli to prawda to jesli ja zostawisz to sie moze zalamac

Gość gość
doradze ci bo bylem w podobnej sytuacji wezmy sprawe tak jesli klamie to jej sprawa to znaczy ze nic nie warta a jesli mowi prawde?to zobacz ile otwiera sie nowych opcji najlepiej zapomniec ,wez pod uwage ze to przeszlosc a skoro mowisz ze sie tak kochacie to dla milosci mozna zostawic ta sprawe w tyle i isc w przod no nie?

Gość gość
co wy p*********e!!! sciemnia cie pewnie nawet z imieniem

Gość gość
WIEM CO MUSICE ZROBIC :-) zagrac w lustra! Ty postawisz sie na jej miejscu ona na twoim

Gość BaGra
G****arze jesteście. Sądzę, że ona mówi prawdę z tym, że ten chłopiec się dobierał do niej, wiadomo, że chłopak bardziej chce niż dziewczyna, a to jest jeszcze dziewczynka mała tak naprawdę, jeśli nie a ukończonych lat 15tu a ten chłopak jest dorosły to mógłby iść siedzieć za pedofilię... za to, że dobierał się do dziecka.

Gość gość
popieram pana do góry ,najlepiej to zgłosić gdzieś :-) a dostanie za swoje

Gość gość
chlopie wiem że ci nie jest łatwo ale komu wierzysz ,jej oczywiście już nie ale jak możesz jemu wierzyć?skoro sam sie wypierał a potem powiedział ze sama chciała gdybyś ktos to zrobił mojej laseczce i dodatkowo takiej mlodej,sam bym go zr****ł w d*pe i wystawił zdjęcia na necie! :-D