Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plusfon1234

Ciąża Dziewczyny

Polecane posty

witam jak powiedzieć rodzicom ze mam dziecko z dziewczyną to dopiero początek ale wiem że mam dziecko sprawa wygląda tak ja 19 lat ona 17 w lipcu 18 ma jesteśmy od 23.12.12 razem rodzice lubią dziewczyne ale boje sie im to powiedziec tata mówił ze pomożę kiedyś jak rozmawialiśmy a mama nieweim ja mam ostatni rok szkoły a dziewczyna jeszcze ten i kolejny jak mam im to powiedzieć tak żeby sie nie wsciekli a zrozumieli moją sytuacje jak im to powiedzieć bo miałem przebitą gumke i stało sie prosze pomocy jak to mam powiedzieć !

Gość kelner z Rewala
pytanie jakie na dzien dzisiejszy mnie trapi to kto stoi za przebiciem tej gumki :)

ciekawe do łóżka to potrafi iść, są na tyle dorośli aby współżyć. ale jak przyjdzie pogadać o konsekwencjach to ucieka od tego jak dziecko :D

Gość gość
mamo, tato, mam raka..... żartowałem, tylko dziecko zmajstrowałem. A tak serio. nie ma sposobu i tak bedą sie martwic, wsciekac a potem pewnie cieszyć... powiedz poprostu, mozliwie jak najszybciej zeby jakas pocztą pantoflową nie doszło, bo to bedzie dla nich sygnał ze jestes niedojrzały i jeszcze gorzej an to zareagują. Powiedzenie rodzicom to naprawde najmniejszy problem jaki cię teraz bedzie czekął.. jeśli chcesz byc ojcem dla tego dziecka.

Gość kelner z Rewala
u nas nad morzem, seks normalnie uprawiany z dorszami i nie jest to żadne zbocznie bo każdy to robi, tylko nie każdy się przyznaje. gumki nie trzeba stosować bo ciąża nie grozi, był ponoć tylko jeden przypadek i w warszawie mu pomniki stawiają, ale to inna historia. powiedz normalnie, mamo tato,, będziecie dziadkami

Gość gość
A to stąd macie te syreny, co ich nie op********z ani nie w*****asz.

Gość nieodpowiedni
Idź do taty i powiedz mu tak : " Porozmawiajmy jak Ojciec z Ojcem " to brzmi tak dojrzale ;p

Gość kelner z Rewala
gościu syrenka! tak jest łapiesz w lot! takich bystrzaków potrzebujemy w rewalu, przybywaj praca czeka;)

po 1 nie ze sie boje tylko nie weim jak zacząć bo 2. nie wiedziałem ze przebita gumka była apteka zamknięta a ze sklepu zwykłego wiecie jakie są ze moze sie trafic i sie trafiło i nie wyglupiajcie sie typu mamo tato mam raka