Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facebook jest płatny

Polecane posty

Gość gość

Nie mam do tej pory konta na tym portalu i uważam, że najwyższy czas je założyć :) Nie wiem tylko, czy facebook jest płatny.

Gość gość
Proszę o kulturalne odpowiedzi.

Gość gość
Oczywiscie. Ja mało korzystałam to zapłaciłam 140 za ostatni miesiac, ale niektorzy placa nawet 600!! Ale za to za kafeterie mialam do zaplaty 550 bo siedzialam tu calymi dniami/

Gość gość
tak :( niedlugo te portale mnie calkoiwicie puszcza z torbami, kwartalnie za FB, 150zl za google+ a ostatni rachunek za kafeterie omal nie zwalil mnie z nog :O

Gość facebook to dno
Co Wy gadacie??? Google i kafeteria nie są płatne. O facebooku nie wiem, bo nie interesuje mnie ten g****any portal.

Gość ja ostatnio dostalam
prawie pięc stow.jakies wyrownanie czy coś:-( chyba z tym skoncze

Gość Halszkaaszka
Oczywiscie że Kafeteria jest płatna. Facebook nei wiem ale chyba tez z tego co slyszalam kiedys od kolezanki.

Gość Halszkaaszka
A najdrozsze jest Ezo! ostatnio zaplacilam 820 zlotych + 350 za wrozby.

Gość gość
Dziękuję wam za ''poważne'' odpowiedzi. Już nie potrzebuję od was pomocy. Już wiem, że facebook nie jest płatny. Kafeteria też nie, bo mam tutaj stały nick od paru lat i za nią nie płacę.

Gość jak może być płatny
jeżeli w rejestracji jest wyraźnie napisane, że ''to jest zawsze darmowe''? Kafeteria też nie jest płatna. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem, bo często tu bywam, a za internet płaci mój ojciec, więc wkurzyłby się na mnie, że musi płacić więcej.

Gość gość
Tak, jest pobierana tygodniowa opłata w wysokości kawałka mózgu.

Gość agusia233333
to, że masz stały nick i tyle lat za nią nie płacisz to tylko znaczy, że szykują dla Ciebie większy rachunek, albo zlewałaś poprzednie. odpowiedzi były kulturalne. w przeciwieństwie do Ciebie:(

Gość gość
Nie zlewałam żadnego rachunku. Jak kafeteria może być płatna??? :O

Gość Halszkaaszka
Tez mam staly nick i co z tego? :O Dostaje regularnie co miesiac rachunki. Moze gdzies sie zawieruszyly twoje i nie wyslali ci? Nie wiem, ale napewno dostaniesz, i wszystkie zalegle tez.

Gość gość
kawałek mózgu to nic, tutaj z kazdym miesiacem traci się kawałek duszy :O

Gość gość
''Regulamin określa ogólne zasady korzystania z serwisu Kafeteria.pl umożliwiającego użytkownikom nieodpłatne umieszczanie m.in. określonych wpisów, wypowiedzi, komentarzy, opinii, tematów w serwisie Kafeteria.pl, jak również prawa i obowiązki użytkowników a także prawa, obowiązki oraz zakres odpowiedzialności o2.'' Chyba w regulaminie jest wyraźnie napisane: ''nieodpłatne''. Jak ktoś nie czyta regulaminu przed założeniem konta, to jego problem.

Gość agusia233333
myślałaś, że popiszesz sobie za darmo na czyimś forum? chyba, że to Twoje forum, Ty go założyłaś, może jestem adminem czy kimś takim to i pewnie rachunku nie dostajesz. w przeciwnym razie - dobrze, ze powstał taki temat, bo może więcej jest takich osób, co nie wiedziały. a suma nie jest mała.

Gość Halszkaaszka
No co? Prawde mowie, nie ma nic darmowego w tych czasach.

Gość gość
Facebook i inne portale są bezpłatne.Widzisz jacy debile tutaj przesiadują.Odpuść sobie tą holotę.

Gość agusia233333
w regulaminie jest też napisane, żeby nie przeklinać, nie podszywać się, nie wstawiać niektórych treści. i co? nadal wierzysz regulaminowi?

Gość Halszkaaszka
CZYTAJCIE REGULAMIN!!! x "Umozliwia Darmowe umieszczanie OKRESLONYCH wpisow" Czyli tylko niektkore sa darmowe, reszta platna. Darmowe sa np. topiki macierzynskie.

Gość gość
''o2 oświadcza, iż dokłada wszelkich starań, by serwis Kafeteria.pl dostępny był nieprzerwanie oraz by świadczone w jego ramach usługi były na najwyższym możliwym poziomie, przy czym, mając na uwadze nieodpłatny charakter serwisu Kafeteria.pl, o2 nie wyklucza czasowego zawieszenia dostępności serwisu Kafeteria.pl w przypadku konieczności przeprowadzenia napraw lub konserwacji systemów obsługujących ten serwis oraz w związku z koniecznością ich modernizacji lub rozbudowy.'' kolejny podpunkt mówiący o bezpłatności.

Gość gość
miesięcznie kafe - 300 zł jeśli się zmieścisz w limicie fejs - 500 (żydki z tym, ze możesz zaznaczyć opcje na fejsie, czy chcesz, zeby rachunek przychodził na konto czy na mejla. a na kafe chyba tylko można pocztą, no bo nie każdy podaje maila.

Gość gość
miało być "na mejla czy pocztą tradycyjną;) pozdrawiam.

Gość gość
gość Facebook i inne portale są bezpłatne.Widzisz jacy debile tutaj przesiadują.Odpuść sobie tą holotę. Wiem i to nie pierwszy raz. Mam konto na wieeeelu forach, a opłaty za internet są cały czas takie same.

zakrztusiłam się kawą jak się dowiedziałam, że ktoś myśli, że kafe jest bezpłatna:D :classic_cool: a fejs to śmietnik internetu, na kafe się przynajmniej nie kompromitujesz własną twarzą, no chyba tylko sporadycznie. ale nie nazwiskiem:D

Gość gość
:-)ja nie płace za fejsa bo znam bosa.i mam za darmo

Gość gość
Jakie 300zł za kafeterię??? Chyba już dawno przekroczyłam limit a rachunek nie wzrósł. Chyba, że mówicie o internecie w komórce, bo na telefonie internet zeżarł mi kilka stów.

Gość gość
a za co sie placi za kafe.?hehe

Gość gość
dacie linka do cennika?:(