Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edabrowska83

INSANITY 60 DAYS

Polecane posty

Gość edabrowska83

zdecydowałam sie na starcie z insanity... próbowałam wczesniej siłowni, biegania czy rowerowania, jednak ze wzgledu na długi czas pracy w tyg. straciłam motywacje... jestem na 5 dniu insanity jest ciezko, nie mam kondycji no i troszke kilousmiech.gif ale widze juz pewne efekty, nie zapeszac;p startuje z wagi 70kg przy 160 cm lat 30 praca: nauczyciel w pre-school uk poza domem 7 - 19.45 dieta: wiecj białka: mieso, twarogi, jaja, ryby, odzywka białkowa na sniadanie ( z bananem) i po cwiczeniach w miedzyczasie duzo warzyw, kromka chleba dziennie, 1-2 banany, 1 inny owoc, jakas kasza, ryz, jogurt nat duzy sok z cytryny rano kawka jedna lub dwie, nie wiecej staram sie dobijac do 1500kcal dziennie, nie mniej, nie wiecej duzo warzyw przede mna do "odswiezenia"jezyk.gif cierpie przy tych cwiczeniach i nie moge ich jeszcze wykonac wszystkich w tym samym tępie i intensywnosci, nie poddaje sie jednak kto dołączy?

Gość Jadziaooo
Ja tez ledwo nadążam, ale jakoś trzeba. Mam też diet , którą ułożył mi dietetyk i myślę, że wszystko pójdzie jak najlepiej. A jeśli nie, to wesprę się tabletkami na odchudzanie, które stosuje moja przyjaciółka. Ma dokładnie takie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i schudła 14 kilo w kilkanaście tygodni. Do tego jakoś ma lepszy humor i więcej siły niż ja.