Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje zycie to dno

Polecane posty

Gość gość

Wkopalam sie w nie po same uszy.Musze chodzic,jak w zegarku,bo inaczej mi przy pier doli.Do tego jestem w ciazy.Dziecko bedzie mialo kochana mame,ale co z ojcem?On jest znerwicowany.Nawet,jak wiadomosci oglada,to potrafi krzyczec,co sie zawsze na mnie odbija.Kaze mi wstawac rano o 4 i go wozic do pracy.Ledwo sie kulam,ale on mowi,zeby ciaza mi na leb nie siadla i bym w piorka nie obrosla,bo na zwolnieniu jestem.Wszystko jest nie tak,okropnie placze,do tego nie chce mi dawac na oplaty,ciagle chcialby pieniadze.Ja na witaminy nie mam,ale on musi miec dla siebie,bo jest najwazniejszy.Jak mu sie fajki skoncza,to mam leciec do sklepu,zakupy,sprzatanie,gotowanie,nie mam pomocy zadnej.Do tego meble dla dziecka,kupuje ze swoich,to jest takie niesprawiedliwe!Ciagle mi powtarza,ze mnie doj***e w tej ciazy. Chcialabym sie go pozbyc,ale to trudne.On zniszczy zycie mojej rodziny,a ja nie chce,by cierpieli przeze mnie.Nie mam zadnego wyjscia,niz tkwic w tym chorym ukladzie.Tak mocno zniszczone mam zycie.Chcialabym uciec z mojego domu z malenstwem,ale wiem,ze wtedy moja rodzine zniszczy.Kiedys kochalam,a teraz czekam na jego smierc.

Gość gość
Powiedz mu że chcemy z nim porozmawiac

Gość znam podobny przypadek
tez tak mam niestety:-(

Gość gość
ile macie lat?

Gość kukulcze jajo
urwij mu jedno jajo na poczatek?

Gość moj mąż
chleje i ciągle szuka zaczepki do kłótni.mam ochote mu z*****c aby juz nie wstał

Gość Kasia44
NIE WIERZĘ ŻE TO JEST PRAWDA,, jeżeli już? ci odpowiada takie życie to tkwij w tum bagnie.

Gość gość
Same tego chciałyście Lubicie tych "niegrzecznych", bo to lepiej jak beekmą za minimalną krajową driftuje i potrafi się zabawić, niż siedzieć w ksiązkach i myśleć o przyszłości to macie co chciałyście.

Gość gość
D**ę ci zniszczy nie twoją rodzinę... takich bohaterów było wielu, ale jak trafili za kratki za znęcanie, nachodzenie i terroryzowanie, to spokornieli. Pozbądź się go dla dziecka, bo ono będzie gorzej nieszczęśliwe jak ty, chyba że chcesz, żeby się wychowywało w takim g****e i żeby wyrosło na takiego debila jak twój facet.

Gość moj mąż
ma bardzo dobrze prosperującą firme.nie tylko niedouczeni mają taki problemy

Gość gość
I po co wyjeżdżałaś do Pakistanu?