Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabawki mają Wasze 8 9 10 miesięczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Możecie napisać jakie Wasze dzieci mają zabawki.. chodzi mi o taki, które szczególnie lubią, którymi są w stanie "długo" się bawić, których lubią używać, którymi są zainteresowane. --- Synek (8m) ma plastikowe piłeczki, pianinko ("prawdziwa" czarno biała klawiatura, kilka oktaw + melodyjki), pchacz smily z pianinkiem, świetną książkę z panelem z boku, w którym są małe obrazki, po naciśnięciu wydają dźwięki do tekstu w książce (np.hustanie się tweetiego w klatce, śpiwające mewy, wzdychanie, szelst gazety), bębenek, klocki piankowe, książeczki zwykłe i takie składane w harmonijkę, książeczkę materiałową szeleszczącą i gumową z grzechotką, kąpielowe bongosy (nie używamy do kąpieli), gumowe zabawki do kąpieli, gumowe autka na kołach, kostki sensoryczne i inne drobiazgi, typu grzechotki, gryzaki. Bardzo lubi te zabawki wydające dźwięki (szkoda, że w niektórych nie można regulować głośności). --- Czy jest coś, co warto mu kupić? Może Wasze dzieci mają coś, co jest dla nich bardzo atrakcyjne, ciekawe, jednocześnie nie jest jakimś badziewiem. --- Skoro tak lubi wszystko, na czym da się grać (uwielbia grać na keyboardzie u mojej mamy w domu), myślałam o drewnianych cymbałkach, nadadzą się? Co jeszcze takiemu maluchowi można kupić?> Oczywiście mały lubi też woreczki, tubki, sznureczki, a przede wszystkim piloty i kabelki.. no masakra odciągnąć go od tego.. Ma też drewniany sorter, drewniane puzzle, no ale na takie zabawki jest jeszcze za mały. -- Nie mam zbytnio czasu na szukanie czegoś ciekawego, ponieważ moje dziecko jest mega r***liwe, wszędzie go pełno, ciągle uczy się czegoś nowego, nie nadążam za nim i dlatego może możecie coś doradzić? -

Gość Nelakela
http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/75845 zdecydowanie polecam, mój synek szalał z zachwytu :) ja kupowałam w zeszłym roku jak była akcja z loterią świąteczną mattela i wygrałam bodajże bon rabatowy na zakupy, więc mi się poszczęściło :) Teraz chyba też jest taka akcja, więc przy okazji możesz skorzystać