Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alischa

jak myślicie dam rade

Polecane posty

Gość Alischa

hej dziewczyny :) mam problem ... mam wielki brzuch ; / jets to dość krępujaca sprawa ... waże 63 kg przy moim wzroście 160cm wydaje mi sie to duzo :) chciałabym zjechac do 55 kg ale jak to zrobić ; / jestem i lłasuchem i leniem ;/ motywacja moja sięga do max tygodnia ;/ jak myślicie czy np dieta bez ćwiczeń coś daje ? 4 posiłki dziennie w godzinach 8:00 12:00 15:00 i 18:00 to dobry rozkład ? a jesli bym musiała ćwiczyć czy jakieś 15 min dziennie jakiś brzuszków czy biegania w miejscu by coś dało ;) proszę o pomoc !!

Gość gość
o której wstajesz i idziesz spać?

Gość Alischa
wstaje ok 6/7 a chodze spać ok 12/1 :)

Gość gość
rozklad bardzo zły, śniadanie jedz jakieś pół goodziny po spaniu, najlepiej 5 posiłków dziennie, w odstępach po 3 godziny- w ten sposób przemiana materii szybciej pracuje. nie słuchaj tych bzdur, że nie je się po 18. w twoim wypadku kolacja 20.00

Gość Alischa
o dziękuje za rade :) a czy myslisz ze sama taka rozłożona dieta coś da bez ćwiczeń ? :)) ciągle słysze opinie ze bez wyczerpujacych ćwiczeń ani rusz :(

Gość gość
da, ale zawsze po w pewnym momencie diety metabolizm spowalnia- wtedy ćwiczenia pomagają przyśpieszyć. ale generalnie dieta to podstawa, ćwiczenia tylko dodatek

Gość gość
a ile kcal masz zamiar spożywać, jaki wzrost i waga?

Gość gość
waże 63 kg mieze 160 cm a kcal nie mam pojecia ile .. jak najmniej sie da :))

Gość gość
ja schudlam an 8/16

Gość justypka
odżywiaj się zdrowo bez głodzenia i ćwicz, to najlepsza rada, na pewno nie warto się głodzić,bo wtedy odkłada się jeszcze więcej tłuszczu, połóż nacisk na ćwiczenia kardio, ja przed swoimi treningami biorę figurę extraslim i też bardzo mi pomaga w spalaniu, już mam to drugi miesiąc,więc dobrze przetestowałam. oprócz kardio najprościej oczywiście jak sobie poćwiczysz chodakowsą albo mel b albo jillian.

Gość Jadźka0
Gimnastykować się trzeba przynajmniej 40 minut, by mieć efekty. Ja sama walczę z wystającym brzuchem i wiem coś o tym. Trochę pomaga też kręcenie hula - hop. Postanowiłam tez wesprzeć się tabletkami odchudzającymi, bo mi zależy na szybszych efektach. Mam dokładnie takie http://nutrina.pl/26,acai-berry-select.html i biorę je na razie od dwóch tygodni. Efekty powoli zaczynają się pojawiać.

Gość gość
przejdz na 1000 kcal i jedz 5 posiłków w odstępach co 3 godziny najwięcej kalorii obiad i śniadanie, najmniej przekąski między śniadaniem a obiadem i między kolacją a obiadem

Gość gość
ja mam problem z tym ze jestem glodna co godzine

Gość Olcia Dubicka
Czasami najprostsza aktywność fizyczna jest lepsza od ciężkiego treningu, wystarcza nawet spacer jeśli nie możesz nic więcej. Każda aktywność jest lepsza od siedzenia przed telewizorem :) Mnie panienka dla której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój