Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodziny byłej

Polecane posty

Gość gość

rozstaliśmy sie w gniewie, nie mamy kontaktu od 2 miesiecy. Wysłac jej zycenia z okazji urodzin?

Gość 4 wesela i pogrzeb
po co? jak cie nie stac na przepraszam to z zyczeniami sie wal

Gość gość
nie mam za co jej przepraszac raczej ona mnie...

Gość gośćona
Możesz wysłać, jak nie wyślesz to wiadome bedzie, że perfidnie to zrobiłeś i wyjdziesz na wrednego, zawistnego. A ja mam pytanie do ciebie-wysłać kolesiowi który od paru dni sie do mnie nei odzywa? Nie jesteśmy jeszcze parą , on w moje urodziny w sierpniu złożył mi życzenia, ale ostatnio cos się nie odzywa i nie wiem czy mu wysyłać

Gość gość
moze i nie powinienem sie odzywac, alet tez nie chce tez wyjsc na jakiegos cierpiętnika obrazonego po rozstaniu, zeby sobie nie myslala ze rozpaczam i mam zal, gośćona skoro on ciC wyslal mysle ze jak najbardziej powinnas tez mu wyslac. nie wiem czemu milczy, moze chce zebys do neigo pierwsza napisala, pokazala ze Tobie zalezy;) z wlasnego doswiadczenia moge Ci powiedziec ze faceci lubią jak dziewczyny czasami pierwsze napiszą... ale dokładnie nie wiem jak wasze relacje wyglądaja.

Gość gość
tak czy owak napewno ucieszy sie z zyczen :)

Gość gośćona
dzięki za odp, ja uważam że swojej byłej mozesz spokojnie wysłać, pokażesz, ze ejsteś ponad to wszystko, oczywiscie nie spoufalaj sie z nia jakoś w tych życzeniach, napisz cos neutralnego i krótkiego.