Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegralam zycie z kretesem takiej kobiety jak ja to na pewno nikt nie bedzie ch

Polecane posty

Gość gość

chcial. czesto pisza tutaj kobiety, ze sa brzydkie, ze lydki nieksztaltne, ze nos za duzy itp, a na za duzy nos czy plaska d*pe zawsze sie znajdzie jakis amator... jak twarz masz nieciekawa to znajdzie sie ktos komu sie spodoba i bedzie ucieszony, ze masz ladny tyleczek czy biust.. ja to mam dopiero przesrane.. mam niby ladna buzie, ale nigdy zadnego faceta nie podniece w lozku, bo moje cialo wyglada wrecz tragicznie. po krotce to powiem, ze ze 140kg zjechalam do 60.. i wygladam obrzydliwie.. wszystko wisi, lacznie z cyckami do pasa.. wszystko w wielkich czerwonych rozstepach. ratuja mnie tylko operacje plastyczne, ale zanim ja na nie uzbieram.. zanim porobie wszystko po kolei.. skoncze chyba 40 lat..:o

Gość gość
to niestety nie jest prowo :D jestem skazana na dozywotnia abstynencje seksualna, no chyba ze komus zaplace, ale mimo tego i tak bym sie wstydzila rozebrac. przecietna 50tka ma ladniejsze cialo niz ja..

Gość gość
jeśli to nie prowo to daj jakąś fotę, może być rozstęp albo wiszący cycek :classic_cool:

Gość gość
prawda czy nie ,to nie można się za szybko odchudzić tylko stopniowo by skóra się przyzwyczajała bo potem jest problem,najlepiej polączyć z basenem

Gość gość1111
Po pierwsze - ile masz lat?, - po drugie wrzuć zdjęcie a szczerze odpowiem co sądzę na temat wyglądu Twojego ciała. Choć nie podoba mi się to 140kg-60kg bo to oznaczałoby że dokonałaś niemalże cudu.

Oj autorko nie masz racji, jak masz ladna twarz to na pewno sie komus spodobasz. Co ma powiedziec osoba taka jak ja, ktora doslownie wszystko ma brzydkie?

Gość gość
lat mam 25 i dokonalam takiegoż oto cudu 2 razy w zyciu. raz z 96 do 45, potem blyskawicznie w ciagu 2 lat przytylam do 140 i w ciagu roku spadlam do 60. wiem, ze za szybko, ale tylam wskutek choroby, a potem chudlam po lekach, wiec dzialo sie to samoistnie. oczywiscie, ze cwiczylam, ale moje cialo juz przed odchudzaniem wygladalo masakrycznie i cwiczenia niewiele daly..