Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka123

Instruktor mnie molestuje

Polecane posty

Gość perełka123

Mam problem. Mam 19 lat i robię kurs prawa jazdy. Przejeździłam już 10 godz, ale ostatnio mój instruktor zaczął się do mnie przystawiać. On ma 35 lat, jest całkiem przystojny, ma zonę i 2 dzieci. Fakt, cos mówił, że mu się ostatnio z nią nie układa, ale chyba nie musi mnie obmacywać? Ostatnio pojechaliśmy pod las, że niby jakąś działkę chce kupić, i w pewnym momencie jak zatrzymaliśmy samochód, on położył mi dłoń na piersi. Powiedział że mnie pragnie...co zrobić?

Gość gość
Chyba nie trzyma tej ręki do tej pory. Co zrobiłaś?

Gość perełka123
Jestem obrzydliwa ale tak pragnę męskiego łokcia opartego o drzwi samochodu. Muszę coś z tym zrobić! Wiem! Zdam egzamin na prawko za pierwszym podejściem :-)

Gość gość
Kolejna nawiedzona szkająca chętnego. Feee.

Gość perełka123
powiedziałam, że jak nie przestanie to powiem jego szefowi...Wtedy zaczął narzekać, ze gram niedotykalską. Czasem dotyka mej dłoni. A Ty tam na górze nie podszywaj się, mam chłopaka na co dzień

Gość perełka123
Poza tym podszywie co ma instr do mojego egzaminu, on nie jest egzaminatorem...I tak mam zamiar zmienić instr

Gość perełka123
Zmienię instruktora. Mam chłopaka i nie chcę aby dotykał mojego kolana. Instruktor jest fajny w sumie, szkoda tylko że o jednym myśli :-( Wielka szkoda.

Gość gość
To zmień instruktora a nie ubolewaj. Wiadomo, że w samochodzie nie ma świadków, więc dziś położy rękę na kolanie a jutro włoży pod spódnicę gdy osiągniesz zawrotną prędkość 30km/godz na zakręcie. Najlepiej zmień instruktora i kurs. Powaga

Gość perełka123
Nie ma wyjścia :-(

Gość gość
Nie ma perełko. Ty musisz zmienić instruktora, jeśli on nie chce zmienić swojego zachowania. Takie życie.Przepisz się do innej grupy.

Gość gość
Fajnie było jak za tę pierś trzymał? :-P