Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po miesiączce mogła zajść w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że kobieta zaszła w ciążę w dniach po miesiączce?

Gość Barbarelllaaaaaa
Co znaczy w dniach po miesiaczce bo ciezko powiedziec co masz na mysli ;) Cykl liczy sie od pierwszego dnia w ktorym ta miesiaczke dostala. Masz jak sprawdzic?

Gość gość
po miesiączce tydzień, lub półtora...

Gość gość
Oczywiście,że jest mozliwe. Ja wlasnie tak zaszlam, 4 miesiac mija

Gość fbg gfdvgbfdd
hah jasne ;))

Gość gość
Ja mam cykle takie, ze owulacje mam 10 dni po miesiaczce, a nie 14 dni po :) niektore kobiety tak maja, a poza tym plemniki trochę zyja, wiec nawet gdyby kobieta miala owulacje 14 dnia po miesiaczce, to jesli kochala sie 10-11 dzien po okresie to i tak moze zajsc w ciaze. troche biologii proponuje poczytac

Gość Autorkaaa
Plemniki mogą żyć w sprzyjających warunkach (czyli w śluzie) nawet do siedmiu dni. Dlatego dni płodne są określane już od 7 dnia przed owulacją. Jeżeli współżyłaś z partnerem tydzień-półtora po miesiączce to odpowiedź brzmi - jak najbardziej mogłaś zajść w ciążę.

Gość gość
półtora tygodnia po miesiączce to własnie może być najbardziej płodny czas, wtedy sie współżyje jak sie stara o dziecko. Bo założe sie ze autor pisząc "po iesiączce" liczy od jej zakończenia... Np 5 dni miesiaczka plus 7-10 dni (tydzień-półtora tygodnia) = szczyt płodnych w książkowym cyklu :) Także gratuluję bobasa :D

Gość gość
tydzien lub poltora to sa wlasnie idealnie dni płodne, wiec BARDZO mozliwe

Gość gość
No to zonk....to moj znajomy wpadł z dziewczyną, którą poznał niedawno, zakochał się w niej, a teraz dociera do niego, że to nie to....

Gość Autorkaaa
Zaliczył po czym stwierdził, że to nie to. Typowe

Gość gość
Nie. to jeszcze głupszy przypadek. Zakochał się, chciał jej zrobić dziecko, kocha ją nadal, ale czuje, ze ona go nie kocha, chociaż mówi o tym. Poza tym pojawiło się kilka spraw. On chciałby byc z nią, ale ma wątpliwości. Teraz chce, żeby test wyszedł negatywnie.