Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pseudo kolezanka

Polecane posty

Gość gość

Czy jezeli kogos uwazamy za swojego dobrego znajomego i powierzymy tej osobie cos ( jedna osoba cos powiedziala o drugiej a ze ta pierwsza jest wlasnie moja dobra znajoma to stanelam w jej obronie, powiedzialam jej tez co tamta osoba o niej powiedziala.moje ogromne zdziwienie bylo kiedy za pare dni ta moja dobra znajoma poszla do niej I powiedziala ze " karina powiedziala ze .....blablabla"a mi powiedziala ze ona dowiedziala sie bo jedna osoba drugiej postorzyla a prawda byla taka ze poszla prosto do niej I od razu z buta powiedziala ze karina powiedziala. Czy tak zachowuje sie dobra znajoma?na cholere wspominala moje imie??

Gość gość
dzieciary spać!

Gość dodek korek
idz lepiej zobacz jak sie matka posuwa i z kim, to bedzie o duzo ciekawsze niz te pierdu- gwizdu prosto z p**du ...

Gość dodek korek
idz lepiej zobacz jak sie matka posuwa i z kim, to bedzie o duzo ciekawsze niz te pierdu- gwizdu prosto z p**du ...

Gość gość
Potraktuj to empirycznie i wyciągnij wnioski co do przyjaźni z takimi ludźmi.

Ło matko... trzeba było wstawić fikcyjne imiona i fikcyjną plotkę byłoby bardziej przejrzyste, a tak to nie wiem o co chodzi. Olej to i zdrzemnij się jeszcze.