Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

połóżnictwo w szpitalu w Sieradzu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem na początku ciąży i mieszkam w okolicy Sieradza, planuję właśnie w szpitalu w Sieradzu rodzić. Chciałam się dowiedzieć jakich lekarzy polecacie? Czytałam opinie i tylko 2 jest tam chwalonych, ale wiadomo że można nie mieć takiego szczęścia przy porodzie i trafić na kompletnie niekompetentnego lekarz i wtedy tragedia. Proszę o Wasze zdanie.

Gość gość
nikt nie ma doświadczenia?

Gość gość
Wawrzyniak jest chyba dosc dobry, nie polecam Kozaneckiego młodego. A moze lepiej zdecyduj sie rodzic w Zduńskiej Woli? Ja chodze do Trzcinskiego i jest w porzadku.

Gość gość
Uważam, że na sieradzkim ocp nie ma dobrych lekarzy, albo miałam pecha kilka lat temu. Warunki do porodu rodzinnego są super, pokoik przed i po porodzie do dyspozycji rodziny, dzieciątko nonstop z nami, nawet jak było potrzebne "opalanko". Położne też różne bo i usłyszałam wyzwiska że " nie umiem karmić, a mleka pełno i się maruje!!"-pokazać mi jak mam to robić żadna się nie kwapiła, inna widząc moją depreche powiedziała, że zabiera troszkę dziecko do siebie bo ja muszę odpocząć i się wyspać :)-to było miłe. Całą rodzinką odetchneliśmy z ulgą jak wróciliśmy do domu. Jak ktoś ma świerze doświadczenia to proszę napiszcie.