Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkaalela

Męska toaleta i fetysz

Polecane posty

Gość inkaalela

Mam chyba nietypowy fetysz. Lubię w miejscach publicznych, typu centrum handlowe, wchodzić do męskiej toalety. Jak ktoś tam jest to wychodzę, ale jak nie ma to zamykam się w takim boksie i czekam jak wejdzie facet i będzie się załatwiał, wtedy się masturbuję. Cholernie mnie podnieca takie napięcie i niepewność w takiej sytuacji.

Gość krazownick aurora
ciekawe... jak ja wchodzilem do damskiej to glupie baby darly morde w hooy ze g****iciel

Gość inkaalela
Bo to działa tylko w jedną stronę, jak kobieta wchodzi do męskiej to jest spoko ale na odwrót to niestety nie.

Gość gość
inkaalela:) pokaz sie jakiemuś w męskiej wc:)

Gość inkaalela
zdarzało się parę razy że wychodziłam już z toalety po masturbacji jak akurat nikogo nie było, i w drzwiach napotykałam wchodzącego faceta, przeważnie byli zdziwieni co robię w męskiej toalecie, ale nic nie mówili

Gość Kasiaaa28
Taak. Nie raz obciągałam w męskim...

No a co mamy mówić. Też się załatwiałem na uczelni w damskiej toalecie jak męska była zamknięta. Jednak załatwiając się w damskiej czuję się coś innego. Jest inaczej jak w męskiej.

Gość gość
Mniej śmierdzi.

Gość inkaalela
co jest innego w damskiej? atmosfera podniecenia i świadomość że jesteś w miejscu w którym masa dziewczyn zdejmuje majteczki?

Gość Happy man
Każdy ma swoje upodobania i nikomu nic do tego, o ile swoim zachowaniem nie czyni innym krzywdy. Najważniejsze być szczęśliwym, bo życie z każdym dniem nam umyka.

Gość mały szkrab
Ja, najbardziej lubię trzepać freda w tej z wózkiem inwalidzkim na drzwiach. Fantazjuję wtedy o niepełnosprawnej kobiecie bez nóg, którą biorę przemocą w takim kibelku. Diablo rozkoszne wydaje mi się takie bzykanko. Może jest tu na kafe takowa, która chciałaby?

Gość gość
no, to tylko pozazdrościć pomysłu; w takim zasyfiałym miejscu i zapewne brudnymi rękami dotykać łechtaczki czy żołądzi c***a, to syf lub HIV gotowy jak sto chuuji. Nie dziwota, że brakuje antybiotyków, które idą na leczenie takiego "bydła".