Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szanujecie policje

Polecane posty

Gość gość

i czy chcielibyście mieć znajomego w policji?

Gość chcesz mandat pytajnick
sa policjanci i sa s*******ni ktorzy w pracy odbijaja sobie fakt ze zona im nie daje nawiasem mowiac nie rozumiem dlaczego w polskiej policji na wysokich szczeblach siedza czasem tluczki ktorym sie wydaje ze sa drudzy po bogu oraz dlaczego przecietny policjant nie jest w stanie ze swojej pensji utrzymac sie na przyzwoitym poziomie i jeszcze dlaczego maja norme ilosciowa mandatow do przyniesienia

Gość Żabelek
Ja zawsze chciałam mieć męża policjanta,ale nie wyszło.Nie podoba mi się natomiast kiedy policjanci bezsensownie się czepiają-za jazdę rowerem po chodniku wlepiają mandaty,za przejechanie na żółtym gonią na sygnale...podczas gdy prawdziwi piraci drogowi poczyniają sobie w najlepsze.Uważam,że przez takie pierdoły tracą wiarygodność i zaufanie ludzi.

Gość gość
też mi sie policjanci podobają ale co z tego jak to podobno kawał k****arzy i leją żony :o

Gość Żabelek
Ja zawsze chciałam mieć męża policjanta,ale nie wyszło.Nie podoba mi się natomiast kiedy policjanci bezsensownie się czepiają-za jazdę rowerem po chodniku wlepiają mandaty,za przejechanie na żółtym gonią na sygnale...podczas gdy prawdziwi piraci drogowi poczyniają sobie w najlepsze.Uważam,że przez takie pierdoły tracą wiarygodność i zaufanie ludzi.