Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje weekendowe przeboje Co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Pojechałam na zjazd bo na techniku administracji wcześniej zjazdy zaczynają się:) Nocowałam u koleżanki z byłych studiów magisterskich, która zmieniła stancję przed wakacjami. Zapoznała mnie ze swoim nowym współlokatorem, który jest informatykiem, słucha metalu i raczej spokojny jest:classic_cool:. Ja trzymam się z daleka od informatyków bo uważam, że oni są nieźle zwichrowani:p ale koleżanka powiedziała żebym go trochę ośmieliła. Wieczorem była impreza, inni jej współlokatorzy, kolega, z którym bzyka się ta koleżanka itp. Oczywiście napiłam się. Kolega informatyk nic nie pił bo miał potem jechać im po zaopatrzenie. Ja najpierw położyłam mu swoją nogę w mini na jego udo i tak siedzialam:classic_cool: zaczeliśmy gadkę o muzyce, on zaczął pytac czego słucham, a ja że róznej muzyki, nawet disco polo zdarza się. Facet do mnie, że on by mi pokazał co to dobra muzyka. Minęło parę minut a ja mu mówię na ucho "a ja bym ci pokazała co to dobre rżnięcie". Puścił buraka. W pewnym momencie wstał, mówi, że jedzie po alko do sklepu, wziął mnie za rękę i mówi - koleżanka pojedzie ze mną:D Oczywiście do sklepu zajechaliśmy dopiero po godzinie bo wywiózł mnie na lotnisko i tam pieprzyliśmy się jak króliki. Chciał numer telefonu, ale nie dałam, zabroniłam też koleżance:p ot, dla mnie to przygoda...nie chcę faceta informatyka. Ale jedno muszę przyznać...dobrze mnie wygrzmocił. Koleżanka nic nie wie co się działo, myślała że staliśmy w korku. Chciałam się wygadać:)

Gość Karol informatyk pan zpodlasia
znajde cie ty scierko:O

Gość gość
A potem śmieją się, że Polki to k***y🖐️

Gość gość
nie uważam się za zdzirę:)

Gość gość
dobre alimenty w razie czego wyciągnę, informatycy dobrze zarabiają:classic_cool:

Gość gość
10:45 podszyw wysil się bardziej🖐️

Gość gość
że takie pustaki chodzą po tej ziemi:O

Gość gość
i tyle w temacie o dziewczynach słuchających disco polo. Ja już od takich wiele nie wymagam

Gość gość
kolejna d****a

Gość gość
tak tak facet który bawi się bez zobowiązań to przecież podrywacz a kobieta to...czego innego spodziewać się po kafe:)

Gość gość
Ech, nie rozumiem mojego pokolenia... Jak mozna sie tak nie szanowac? Bez wzgledu czy to facet czy baba... To przykre.

Gość gość
seks to ludzka sprawa, każdy czasem potrzebuje:)

Gość Mysha90
obrzydliwa dziffka :o

Bardzo ładnie z Twojej strony, że zapewniłaś rozrywkę koledze (no i sobie przede wszystkim), ale tak właściwie, po co Ci to było? Jakie były Twoje intencje? Pytam, bo wiem, że za każdym puszczaniem się kryje się jakaś trauma.

Gość gość
brak seksu, poza tym kręcą mnie perwersyjnie takie no lify jak informatycy:)

Gość Mysha90
jak kręca cie nołlajfy to chyba pochodzisz z jakiejś patologicznej rodziny, bo to normalne nie jest :o

Masz ciekawy światopogląd:) Ale nie zakładaj, że jak facet jest informatykiem, to nie ma życia. Sama dostarczyłaś przykładu, że los przynosi różne niespodzianki;) Powinnaś się teraz czuć jak Święty Mikołaj:D

Gość gość
swoją droga nie wiedziałam, że tego typu faceci też mają przygody

Wiesz, informatycy to łebskie chłopaki, wykorzystują fakt, że wokół pełno dziewczyn, dla których inteligencja to fetysz;)

Gość gość
Dobrze sie to czytalo. Moze napisz o swoich innch sexualnych przygodach. Bo pewnie do niesmialych nie nalezysz i nie jedno z niejedym juz robilas.