Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość baskawawa

poszukuję mam z Warszawy

Polecane posty

Gość baskawawa

Zapraszamy na bezpłatne spotkanie dla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia MamaPyta.pl. PROGRAM: ABC poród – lek. med. Krzysztof Pancześnik, ginekolog położnik, Centrum Medyczne Damiana Woda w diecie przyszłej i karmiącej mamy – fakty i mity – Aleksandra Kozłowska, Warszawski Uniwersytet Medyczny Standardy opieki okołoporodowej – Daria Omulecka, Fundacja Rodzić po Ludzku Krew pępowinowa – cenne źródło komórek macierzystych – Justyna Morgaś, Bank Komórek Macierzystych NOVUM Poród rodzinny, rodzić z doulą? – Izabela Frankowska, doula, Stowarzyszenie DOULA w Polsce, doule3 Mleko mamy to więcej niż pokarm – dr n biol. Aleksandra Wesołowska, prezes Fundacji Bank Mleka Kobiecego Jak wspomagać zdrowie i prawidłowy rozwój dziecka – Sequoia Mamo, tato, co Ty na to? O opiece, pielęgnacji i rozwoju małego dziecka – Paweł Zawitkowski, fizjoterapeuta NDT-Bobath, konsultant Kliniki Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie. Ponadto: pokaz wiązania chust – LennyLamb bra-fitting, czyli jaki ja właściwie mam rozmiar? – warsztat dopasowania staników pokaz niemedycznych metod ułatwiających poród Termin: 27 września 2013, Sala Żółta, Budynek FOCUS, Al. Armii Ludowej 26, Warszawa Czas trwania: 12:00 - 16:15 Warunkiem uczestnictwa w konferencji jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego jaki można znaleźć na stronie www mamapyta pl.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować