Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irindiana

już sama nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

hej dziewczyny, pisze tutaj ponieważ chciałam się poradzić, mieszkam w Holandii i muszę poczekać jeszcze tydzień do bety:/ muszę zrobić badanie w polsce. a wiec zacznę od tego ze kochałam się z partnerem 13.08.2013, do dnia dzisiejszego nie mam @ . robiłam 2 testy z czego jeden pokazał druga kreske, jest ona widoczna, nie trzeba się przyglądać, ucieszyłam się bardzo, ale nie trwało to długo ponieważ na drugi dzień wykonałam test z innej firmy i nie było nawet cienia:/ moje objawy : nerwowość wszystko mnie denerwuje, od kilku dni odczuwam ból sutków to znaczy jak je dotykam, mam straszny apetyt zwłaszcza na słodycze , przytyłam każdy mi to mówi,odczuwam bol w dole brzucha tak jakby na @ i czasem kłuja jajniki raz jeden raz drugi, nie wiem może już sama sobie zaczynam wkręcać te objawy:( ale tak strasznie byśmy chcieli mieć dzidziusia

Gość gość
witaj pociesze cie ze ja tez mialam kilka testow pozytywnych a jeden negatywny, zrob jeszcze raz test lub na bete idz.czemu musisz ja zrobic w Polsce , ja tez mieszkam za granica i tu robilam bete bez probemu.

Gość gość
a kiedy masz miec miesiączkę?bo testy mają różna czułość i mogą nie wykryć ciąży

Gość gość
wg mnie na 100% jesteś w ciąży

Gość gość
zrób jeszcze jeden test, chociaz moim zdaniem jesteś w ciaży

i tak zrobie ;), ale czy możliwe jest ze test wychodzi pozytywny , a na drugi dzień negatywny, bo to mnie niepokoi :/

jeden wyszedl negatywny? u mnie tez jeden negatyw, moze byl uszkodzony.tylko beta prawde powie.