Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podobnadotatusia

Potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Gość Podobnadotatusia

Moze to zly adres, ale w zasadzie nie mam sie komu wygadac. Mam 38 lat jestem sama i od pewnie 20 lat probuje to zmienic. Wszystkie moje zwiazki wygladaja tak samo, maja taki sam schemat i przebieg. Zawsze po krotkim czasie zostaje sama, odpchnieta, zrozpaczona. Pozniej lize rany i znow kogos spotykam. To jak jakies przeklenstwo. Psycholodzy, grupy, terapie, a ja ciagle w tym samym miejscu. Dal tych mezczyzn nic nie znacze, oni mieli zony, beda miec zony, beda miec z nimi dzieci, albo maja... Mnie udaja, ze nie znaja na ulicy... Czasem na chwile stane z boku i nie moge uwierzyc, ze ten skomlacy, twierdzacy, ze zakochany we mnie facet, ktory zebrze o moja uwage za jakis czas zmienia sie w lodowatego goscia. I tak jest zawsze. Nie chce tu sie rozwodzic dlaczego tak mam. Wiem dlaczego. Jestem skrzywdzonym dzieckiem. Nikomu nie wierze i tak jakos lawiruje, ze sie okazuje, ze mam racje. Wiem bez sensu, ale nie wiem jak to zmienic... To jest tak naturalne jak nabieranie powietrza dla Ciebie do pluc, nawet o tym nie myslisz, po prostu to robisz... Najgorsze jest to, ze zaczynam myslec, ze sie to nigdy nie zmieni. Ze bede sama cale zycie, ba nawet rozwazam czy nie podjac takiej swiadomej decyzji. Wowczas bylabym przynajmniej spokojna, w koncu bez rozpaczy, bez naplywajacych do oczu lez w pracy, bez poczucia, ze musze byc nic niewarta..

Gość gość
życie jest porąbane nieststy:/ jesteś sama, a te kobiety co mają mężów, są w związkach..wcale nie są pewnie szczęśliwsze. faceci to szczęście na chwilę- potem ból, cierpienie :(

Gość Maarikkka
a może jeszcze Ci się ułoży. tego się nie da zaplanować, trzeba być otwartym na ludzi, a to niestety wiąże się z bólem czasami i rozczarowaniami. Taki ryzyk fizyk. Prawda taka, że jak się jest młodszym to łatwiej kogoś znaleźć, teraz to pewnie większość już pozajmowana.. Ale to i tak nie wyklucza, że ten jeden na Ciebie czeka. nie załamuj się !

Gość Podobnadotatusia
Nie mam problemu by znalezc faceta, przychodzi mi to latwo. Za to w ogole nie umiem go przy sobie utrzymac... Jestem kobieta, niepojete jest dla mnie to, ze mezczyzni moga byc tak zmienni.

Gość Podobnadotatusia
Dlaczego moj temat zniknal z listy?

Gość gość
faceci są bardzo zmienni, faceci ranią, faceci są jak dzieci... Mają mnóstwo wad. a zastanawiałaś się dlaczego oni odchodzą? mówią coś?

Gość Podobnadotatusia
Nigdy nic nie mowia, po prostu chca sie ulotnic. Nigdy im tego nie utrudniam... Nie ma co zatrzymywac czlowieka, ktory juz wzial rozped. Ostatnio wzielam sie na odwage i jednego zapytalam nawet, wyslalam do niego maila, po kilku miesiacach, nie odpisal.... Zaluje, ze zapytalam, wyszlam na jakas zdesperowana neurotyczke... No i zabolalo mnie bardzo to zlekcewazenie...

Gość gość
nie przejmuj się nimi. zyjesz poniekąd jak Carrie z seksu w wielkim mieście :)

Gość gość
Podobnadotatusia- jesteś silna kobietą bo dużo przeszłas. kibicuję Ci, mam nadzieję że spotkasz w końcu jakiegoś faceta z jajami!

Gość Podobnadotatusia
W serialu to wyglada super. Niestety zycie, odmiennie niz serial, eksponuje watek totalnego dola po kolejnym kopniaku w tylek, mniej miejsca w moim zyciu zajmuja udane randki, bankiety i imprezy... mysle, ze proporcja to 1/10.