Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamminka

brak miesiaczki przy tabletkach anty

Polecane posty

Gość mamminka

skonczylam w piatek opakowanie atywii. bylo to moje 3 opakowanie. przy poprzednich razach okres zawsze dostawalam 3 dnia po odstawieniu tabletek. niestety teraz ani nie krwawie, a tylko wczoraj baardzo delikatnie plamilam na brazowo i to przez chwile. do tej pory nie mam nic! nawet idac do toalety na papierze nie mam nic. zdarzylo sie w pierwszym, czy w drugim tyg brania tabletek, ze jedna tabletke pominelam (usnelam za wczesnie i zapomnialam ja wziac). mysle, czy moze byc ryzyko zajscia w ciaze? slyszalam, ze nie raz przy tabletkach okres moze byc tak bardzo skapy, ze trwa chwile i na tym sie konczy. natomiast niepokoi mnie najbardziej to, ze nie wzielam tej tabletki i czy antykoncepcja nie zostala zachwiana. ktoras zaszla w ciaze w taki sposob? w ogole czy zanim zaczne brac kolejny blister tabletek warto zrobic test ciazowy?

Gość gość
Martwić to ty się będziesz mogła jak do piątku nie dostaniesz krwawienia.To twoje początki z tymi tabletkami więc nie jest powiedziane że dostaniesz zawsze w 3 dniu przerwy.

Gość mamminka
atywie biore pierwszy raz, bo wczesniej bralam yasminelle. z jednych tabletek przerzucilam sie na drugie, ale nawet przy yasminelle okres zawsze mialam tego 3 dnia po odstawieniu anty (yasminelle bralam jakies 8 miesiecy). w ogole w sobote powinnam zaczac brac kolejne opakowanie i musze isc po recepte, a swoja droga jestem umowiona do ginekologa na wtorek, a wkurze sie jak nie dostane krwawienia. jakbym zaszla w ciaze to byloby to nieprawdopodobne, bo staralismy sie z partnerem o dziecko, ale nie wychodzilo i stad zaczelam brac na nowo tabletki anty (zmiana tez planow), a jakby okazalo sie, ze jest ciaza, to bylibysmy w szoku. od 5 lat mam stwierdzone tez pco i ten brak okresu jest dziwny moim zdaniem. miesiaczki mialam skape, ale nie az tak zeby przy tabletkach trwalo to chwile. w ogole przypomnialo mi sie, ze w niedziele mialam delikatne plamienie krwia, ale to tez byla chwila i nawet podpaski/wkladki nie musialam uzywac, bo krew zauwazylam podczas podcierania sie w toalecie i to minimalnie:/ dzieki za odpowiedz.