Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicolasCage

Referendum w sprawie odwołania Hanny Gronkiewicz Waltz

Polecane posty

Apeluję do Warszawiaków aby 13 Października wzięli udział w tym referendum i zagłosowali za odwołaniem HGW.

Gość gość
Tomuś, już nie popierasz PO?? co ci się stało? :)

Gość gość
Tomek jest takim klakierem, że jak rządzi PO to Tomek za PO wskoczy w ogien, a gdy PO idzie na dno, Tomek wyskakuje i wskakuje na szalupę PIS 🖐️ przynajmniej jest rozsądny :)

Gość Bolo jabolo z Gdańska
A kogo obchodzi jakaś klozetowa z mazowieckiej wsi ????

Ja nadal popieram PO, ale uważam że HGW powinna zostać odwołana. Bo inaczej elektorat PiS-u nie uwierzy że zarządzać Warszawą lepiej jak obecnie po prostu się nie da.

Gość gość
nie klozetowa ale bufetowa zły to ptak co we własne gniazdo sra to sie ciebie tyczy NicolasCage

Szok ! Sasha powiedziała że zaczęła oglądać p***o gdy miała 16-17 lat, a w wieku 18 lat była już aktorką p***o. Wyobrażacie sobie ?

Ale wracając do HGW. Uważam że prawicowa opozycja z dystryktu Warszawy powinna dostać czego chce - zagłosujcie za odwołaniem HGW, i zobaczymy czy znajdzie się ktoś lepszy na stanowisko Prezydenta Warszawy, czy nagle w Warszawie będzie się żyło lepiej.

Gość Marco84
Grunt to pójść do urny i zagłosować. Ja tam nie wnikam kto na kogo głosuje. Kazdy ma swoje sumienie, poglądy i takie tam. Żyjemy jednak w XXI wieku i demokracje powinniśmy mieć we krwi, a nie ma bardziej demokratycznej formy wyborów niż referendum. I wiecie co? Ja chodzę głosować, bo póxniej mogę sobie spokojnie narzekać na to co się dzieje. Dla mnie ludzie, którzy nie gosują, nie decydują, a więc nie mają prawa narzekać na polityków. Nie głosujesz to zamknij paszcze - takie jest moje motto. O! Co wy na to?

Gość gość
Cemu zagranicą wygrywają mądrzy ludzie, którzy potrafią zadbac o kraj stolice a unas takie nieuki? A czemu nie ma młodych? tylko te same stare gęby i zero mózgu? są vice i zastępcy prezydentów miasta, ale i dyrektorów, prezesów, polityków, czemu oni nie moga byc prezydentem miasta? Jako zastepca hanki mają już doświadczenie. Czemu ciągle jedni i ci sami.

Gość gość
bo hanka dobrze ciągnie. Z połykiem.:)

Gość expat
Nie głosuję i głosować nie będę. Ja w tej marnej szopce pod tytułem polska demokracja udziału nie biorę. Jeżeli myślicie, że jesteście w stanie coś zmienić w tym kraju kawałkiem papieru i długopisem to jesteście bardzo naiwni. Nie obalicie mafijnego systemu działając na zasadach stworzonych przez mafię. Tutaj tylko wojna albo rewolucja może coś zmienić. Ja zagłosowałem nogami i już w kraju zwanym Polską nie mieszkam. Wyjazd stąd to była najlepsza decyzja w moim życiu. :)

Gość julka19xx
64 - to moje IQ :o

Gość gość
Hanka KLOZETOWA do kibla muszle szorować !!!!!!!!! PeOwskie łapy precz od Pierdziawy!!!!!!!!!!!!!!!!