Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka swojego tematu

Mozecie polecic jakies dobre restauracje w Łodzi

Polecane posty

Gość autorka swojego tematu

Bede w Lodzi kilka dni i chcialabym sie wybrac do jakiejs fajnej restauracji, znacie jakies dobre restauracjew tym miescie? Nie ma znaczenia czy kuchnia chinska, wloska czy polska. Chodzi o dobre jedzenie:) Piszcie nie tylko nazwe ale co dobrego maja i gdzie sie restauracja znajduje.

Gość yarkoo
Sporo teraz indyjskich restauracji w Polsce, ale w Łodzi stosunkowo niewiele. Ja mam największe zaufanie do jakości jedzenia w lokalu Ganesh. To dość stara restauracja, pierwsza tej sieci jaką założyli w Polsce i cały czas trzymają poziom. Obsługa pomocna i miła, ładnie przystrojony ogródek, rozsądne ceny za duże porcje. Lokal jest w zacisznym miejscu na Piotrkowskiej 69.

Gość gość
Byłam w Ganesh i mogę polecić :) na prawdę świetne jedzenie, aromatyczne, obsługa miła. Po prostu rewelacja ;)

Gość forver
Ja jak nie wiem jaką restaurację wybrać to wchodzę na pizza portal. Restauracje w łodzi też mają, więc możesz poszukać czegoś polecanego :-)

Gość gość
Ja ostatnio byłam zachwycona restauracją ormiańską - byłam z narzeczonym na kolacji w http://lawasz.pl/ i zachwycił mnie zarówno wystrój jak i smak dań. :)

Gość gość
Ja polecam podczas podróży odwiedzić Zajazd u Przemka w Zgierzu. Maja przepyszne jedzenie a najsmaczniejsze są domowe pierogi.