Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedespertka  26latka

czy to ma jeszcze sens

Polecane posty

Gość niedespertka  26latka

hej, doradzcie spotykalam sie pewien czas z pewnym facetem. mamy prawie po 26 lat.on kilka miesiecy temu rozstal sie z dziewczyna. przestal sie ze mna spotykac, bo powiedzial, ze wciaz nie poukladal sobie spraw z dawna ukochana. ona jest juz dawno zajeta, a on nie moze przestac myslec. do tej pory wydawalo mi sie, ze bardzo mu na mnie zalezy, zreszta to bylo widac, bardzo. moje pytanie, czy dac mu kilka miesiecu, zeby sie pozbieral i potem znowu probowac czy raczej myslicie, ze to nie ma sensu i on pewnie jak odżyje to poszuka zupelnie nowej dziewczyny? bo w sumie on nie powiedzial nic na zasadzie "daj mi czas, odezwe sie" jestem sfrustrowana, po raz kolejny trafilam na fecta po przejsciach. coraz bardziej watpie, ze w tym wieku mozna poznac kogos normlanego, praktycznie kazdy ma za soba jakies zwiazki i czy juz zawsze bedzie tak, ze oni albo beda mnie zostawiac dla bylej albo rzucac bo wciaz o niej mysla....?

Gość gość
dziewcze ty sama podejmujesz decyzje ty sama bierzesz za nie odpowiedzialnosc ZAWSZE pamietaj decyzje moga byc dobre lub zle, nie ma to znaczenia ale SA TWOJE nikt za ciebie zycia nie przezyje i nikt za ciebie nie umrze

Gość niedespertka 26latka
tak, ja wiem drogi "gościu", ale chodzi o to, czy to ma sens.....bo jesli spotykalismy sie "za wczesnie", on zrywa bo mysli o bylej, to nawet jelsi mu przejdzie, czy z tego cos jeszcze moze byc? koelzanka mi powiedziala, ze 5 miesiecy to sporo i jesli mialaby z tego byc milosc, to by byla, a po prostu nie bylam wlasciwa osoba...czy tak faktycznie jest?

Gość niedespertka 26latka
5 miesiecy od jego rozstania z pania K.

Gość gość
Ile z nia byl? Czemu sie rozstali? Jak dlugo sie znacie?

Gość gość
daj sobie z nim spokój. To nie wiek jest tutaj problemem, tylko może za bardzo wybrzydzasz. Może za bardzo patrzysz na wygląd, a facet nie musi wyglądać jak z żurnala. Daj szansę komuś przecietnemu, z brzuszkiem, łysiejącemu, a jak ty patrzysz na wygląd, że musi być przystojny no to niedziwne, że trafiasz na jakieś ciężkie przypadki. Atrakcyjni faceci maja powodzenie u kobiet, więc zawsze będą jakieś byłe, jakieś dzieci, byłe żony; zainteresuj się takim przeciętnym, co może urodą nie powala, ale za to nie ma żadnego bagażu. W wieku 26 lat to nawet prawiczka można znaleźć jak się chce. I to porządnego, nie mam na myśli jakichś nieudacznikow.