Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży siedzę domu i się nudzee

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co robicie w domu ?? Bo ja już nie mam co ze sobą zrobić..ugotuje posprzątam..mój facet w delegacji..chyba zaraz umrę z nudów :/

Gość gość
Odświeżam, macie jakieś sposoby na domową nudę ?

Moje propozycje: -spotkania z ludźmi, tak jak niektórzy tu piszą, jeśli znajomi zajęci, to zawsze są ciocie, kuzyni, teściowe -filmy!!! -gry komputerowe -książki -może jakaś nowa pasja? Szycie, robienie biżuterii, malowanie

Gość gość
Spotkania z ludźmi..hmm mam jedną jedyną przyjaciółkę, z którą się spotykać, ale w tej chwili pojechała na tydzień do męża do Jarosławia, kuzynów i ciotke mam po sąsiedzku, ale przecież nie będę u nich przesiadywac dzień w dzień..reszta rodziny to już jakieś 20km dalej juz trzba kupowac bilety itp..filmy oglądam tylko z narzeczonym, sama jakoś za tym nie przepadam. Na nowe pasje tzreba mieć pieniądze, niestety.. :( a my zbieramy na ślub, oszczędzamy na każdym groszu, bo rodzice nam go nie zrobią

Gość gość
idz do pracy

Gość gość
Na nowe pasje trzeba miec pieniadze? Tak. Tylko, ze na niektore 10zl, a zarobic mozna kilka razy tyle. Nie znam sposobow na nude dla zupelnie pozbawionych polotow i kreatywnosci ludzi...