Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy facet powinien przynajmniej raz w zyciu zrobic innemu facetowi loda

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej kazdy by wiedzial raz a dobrze czy jest gejem czy go to absolutnie nie kreci. Moze skonczylyby sie wtedy problemy ludzi ktorzy sa niepewni swojej seksualnosci i tak boja sie prawdy o swojej orientacji ze staja sie zajadłymi wrogami związków homo

Gość gość
popieram

Gość gość
Nie wiem czy jesteś facet czy kobieta, ale jeśli facet, to pytam: czy ty już to sprawdziłeś i zrobiłeś drugiemu facetowi loda, mógłbyś się podzielić wrażeniami?

Gość gość
nie o mnie jest ten temat

Gość ankaodsobeckich
Ty pewnie jarkowi już zrobiłeś?

Cześć Ludzki :-) Ty już zrobiłeś komuś loda? Cieszę się z Twojego powrotu na kafe :P

Gość gość
Zapewne op*******ł nie jednego kindybała. A teraz namawia innych do gejostwa !

Gość gość
macie z tym jakiś problem?

Gość pomiernik
haha, dobre :) Ale jest tu pewna sprzeczność. 100% hetero nie mógłby zrobić loda, nie ma bata. Więc jak robiąc loda miałby się przekonać, że nie jest gejem?

Gość gość
najpierw wsadzil sobie w pupcie a pozniej wziol do paszczu taki schokobaus

Słuchajcie cukierka :D:D:D To gamoń z krwi i kości. Nadaje się tylko na pracownika kanalizacji. O seksie wie, bo słyszał :D:D:D

Gość gość
...Raz na imprezie był taki dym i ścisk że dopiero jak się spuściłem zobaczyłem że facetowi do ryja.....noooooo K*****. ....myslałem żze zabije.....ale jaki to był lodzik.....mmmmmmmmmm

Paranago Widzę, że "cukierek"zostanie na dłużej w twoim szmatławym i kuurrewskim życiu, to bardzo dobrze:-D Dużo piszesz o swoim super hero "mężczyźnie" którego trzymasz w domu u swego boku.Moim zdaniem to nie facet to zwykły cwel, któremu pakujesz do duupy dilda i inne gadżety:) Ktory facet z krwi i kości pozwoli ruuchać swoją żonę 3 innym cwelom? Później zapewne sami ze sobą się ruuchaja.:-D To zwykły gimp z Pulp Fiction:-D Za miesiąc napiszesz, że fajny jest seks z psami, bo ty sarenko jesteś cholernie wyzwolona. K****o wredna oczy ci zaszły k*****m :-D Prawdziwego samca ty na oczy nie widziałaś penero w ząbek czesana. Niech ci ziemia chuujem śmierdzi!

Gość gość
cukier do laski takimi tekstami:O

Gość gość
no nie wiem nie muszę zjeść g***a żeby wiedzieć że nie będzie smakować:-D

Gość gość
cukier jesteś prostakiem tak dziewczynę obrażać:-( kopiuje twój tekst i będzie za tobą chodził gdzie się nie pojawisz

To że ma między nogami otwór nie czyni z niej kobiety! To jest zwykła szmata bez zasad. Uwierz mi że bez powodu nie ubliżam.

Gość byle nie z cukrem
nieważne to laska i nawet jak tak uważasz o nie umiesz pogodzić się że można mieć inne poglądy to powinienes to zachować dla siebie

Zyleta 🖐️:-D A kto jest tym potrzebującym:) x Ważne co pisze nie ważna płeć. Sama lata i prowokuje, afiszując się swoim kuurewskim życiem:-D

Gość Ryfka      Goldman
Ja uważam, że powinien kilka razy, bo raz to może nie wyjść, czy nie podobać się a po kilku to ma się już pełniejszy obraz sytuacji. Tak samo powinno kilka razy sprawdzić się, czy nie jest się zoofilem czy innym filem.