Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

libanczyk

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy ktoras byla lub jest z Libanczykiem- katolikiem? Moglybyscie napisac Wasze doswiadczenia z nimi?

Gość gość
Uuu chyba zadna z Was nie miala z nimi doczynienia:( szkoda chcialabym sie troszku dowiedziec...

Gość jkmvdgjll
Libanki są prześliczne..piękne kobiety...śliczni ludzie, w Libanie można dostać oczopląsu Btw. jesteś pewna że Twój wybranek to Katolik? Połowa Libańczyków to chrześcijanie, ale nie Katolicy tylko prawosławni i marionici.

Gość gość
No wlasnie on jest katolikiem:) tak wiem jest kilka odlamow chrzescijanstwa tam ale on akurat katolik:)libanki sa sliczne ale tez sztuczne. Spedzilam tam miesiac czasu teraz I 2 miesiace rok temu. Wiem o tym kraju duzo ale ciekawa jestem jacy oni sa do kobiet europejek

Gość 0 Terenia 0
Jak katolik to można ryzykować (no chyba, że jest czarnuchem - w tym wypadku zostawić go bez słowa) :classic_cool:

Gość gość
Jak wiekszość mężczyzn z południa - latają za kobietami. To zależy od tego, jak bardzo "Twój" Libańczyk jest wierzący.. Ty sama powinnaś odpowiedzieć sobie na to pytanie: co do niego czujesz? Jak on Cie traktuje? Czy odnosi się do Ciebie z szacunkiem? Czy mówi o Was przyszłościowo? Czy spaliście już ze sobą? Jak długo się znacie? Itp. Możesz spróbować, jeśli się dogadujecie, czemu nie.

Gość gość
No wiec znamy sie juz 3 lata duzo mielismy kontaktu ze soba przez ten czas online. Widzielismy sie z 5 razy w zyciu. 2 razy po miesiac lub 2 a reszte to po 2 tygodnie. Ogolnie jest ok ale zawsze pozostaje ta nutka zwatpienia I strachu. Mieszka w libanie ale przeprowadza sie do mojego kraju za jakies 3 miesiace. Spedzilismy ze soba caly miesiac teraz po prostu kazda wolna chhwile. Jest katolikiem ale powiedzmy umiarkowanym. Nie lata co niedziele do kosciola. Jego cala rodzine poznalam. Niby wydaje sie ze wszystko ok. Tak spalam z nim kilkakrotnie. Generalnie zachowywalismy sie jak para. Wszedzie razem chodzilismy jak szedl do znajomych to bral mnie ze soba itd.

Gość gość
on chce się dostać do Europy na Twoich pleckach

Gość 0 Terenia 0
25.09.13 Mieszka w libanie ale przeprowadza sie do mojego kraju za jakies 3 miesiace." Czyli jakiego kraju? Bo nie napisałaś gdzie mieszkasz 😴

Gość gość  kati
Są z***bisci w łóżku