Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

ważę 60 kg, a mój wzrost to 168 cm. moje wymiary to: w biodrach 84 cm, w talii 79 cm, w udach 60 cm. czy powinnam się za siebie wziąć? czy jestem gruba?

Gość justypka
nie jesteś!!! jeśli chcesz już dokonać jakis zmian to po prostu wymodeluj ciało, ćwicz, będzie jędrne, będzie widać zarys mięśni. wiem co mówię mam 170cm i ważę 63kg. i też właśnie che zrzucić do 60,żeby tylko pozbyć się boczków i trochę z ud. chodzę na fitness i trochę ćwiczę też w domu, kupiłam figurę extraslim,żeby spalić tłuszczyk no i będę próbowała się uporać z tymi kg

Gość gość
no właśnie... bo bmi mam w porządku, tylko te wymiary mnie niepokoją... zresztą parę osób mi powiedziało, że jestem gruba i nie wiem co myśleć....

Gość gość
powinnaś trochę zrzucić . tak z 5kg. wymiary też masz kiepskie.. wg mnie jesteś gruba

Gość gość
Zastanów się gościu co piszesz, ona jest gruba ważąc 60kg? Justypka, dobra rada.

Nie jesteś gruba, jesteś chyba po prostu niewyćwiczona. Trochę potrenujesz, minimalnie zmienisz nawyki żywieniowe (proporcje białka, węglowodanów i tłuszczu) i będzie ok. A jak nie - to po prostu się zaakceptuj, bo ja tu szczególnych powodów do narzekania nie widzę :) I nie zadawaj tego typu pytań, bo na takich forach dla niektórych każda kobieta powyżej 55 kg jest gruba, choćby miała wzrost koszykarki :P