Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jest prawda

faceci to szuje

Polecane posty

Gość a taka jest prawda

zdradzaja, oszukuja, klamia, rania, bija, wyszydzaja, sa chamowaci, wulgarni, podli, bezlitosni jak nikt inny na tym swiecie i nie rozumiem dlaczego sa tak bronieni przez niektotych, chyba zeby zafalszowac prawde i moc wykorzystywac slabszych

Gość gość
jakich sobie wybieracie tak później macie. Po wyborze towaru nie przyjmujemy reklamacji i skarg!

Gość gość
koniobijca dalej klepie 24/24

Gość gość
juz od dawana twierdze, ze najlepszy zwiazek dla kobiety to zwiazek z inna kobieta :)

Gość a taka jest prawda
///gość jakich sobie wybieracie tak później macie. Po wyborze towaru nie przyjmujemy reklamacji i skarg! /// ale ja nie wypowiadam sie na podstawie tego co sobie sama wybralam, bo zadnego nigdy nie mialam, wiec swoimi oklepanymi frazesami nie trafiles - mowie to na podstawie obserwacji i doswiadczen wszystkich kobiet , ktore byly z roznymi facetami, po prostu taka wasza szujowala natura

Gość gość
gość koniobijca dalej klepie 24/24 xxxx Jak nie masz nic mądrego do napisania to spływaj stąd sfrustrowana lampucero!

Gość gość
a taka jest prawda ///gość jakich sobie wybieracie tak później macie. Po wyborze towaru nie przyjmujemy reklamacji i skarg! /// ale ja nie wypowiadam sie na podstawie tego co sobie sama wybralam, bo zadnego nigdy nie mialam, wiec swoimi oklepanymi frazesami nie trafiles - mowie to na podstawie obserwacji i doswiadczen wszystkich kobiet , ktore byly z roznymi facetami, po prostu taka wasza szujowala natura xxxx Nie pisałem o Tobie ale na podstawie tego co sam zaobserwowałem. To nie nasza natura bo jest wielu różnych mężczyzn to wasze wybory i wasza ocena mężczyzn. Większość z was ma skrzywiony obraz świata i prędzej wybierzecie takiego d*pka niż normalnego mężczyznę. Jakoś przecież są szczęśliwe kobiety one wybrały normalnego mężczyznę/chłopaka.